FENER’İN TADI YOK

FENER'İN TADI YOK

FENER'İN TADI YOK

13 Temmuz 2017 - 09:23

Aykut Kocaman’ın takımı Bas Dost ve Doumbia’nın gollerine yeni transfer Dirar’la karşılık verebildi

M.Emin Uluç - Yeni sezona İsviçre’nin Lozan şehrinde hazırlanan F.Bahçe hazırlık maçında Portekiz’in Sporting Lizbon takımına 2-1 mağlup oldu. Censuy Stadı’ndaki maça Volkan Demirel, Şener, Skrtel,  Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Alper, Valbuena, Robin van Persie on biriyle başlayan sarı-lacivertli takım kötü bir görüntü verdi. Aykut Kocaman’ın takımı 32. dakikadaki Volkan Demirel ile defans arasındaki anlaşmazlıkta Bas Dost’un golüyle geri düştü. 40’ta sağdan Şener ortaladı, rakip defansa çarpan topu yeni transfer Nabil Dirar sakin bir vuruşla ağlara gönderdi: 1-1. İkinci yarıda karşılıklı ataklar vardı. 75’teki on sekiz içi karambolünde Seydou Doumbia’nın attığı golle Portekiz temsilcisi mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Tribünleri dolduran taraftarlar Aykut Kocaman ve futbolcularına tezahüratlar yaparak sevgi gösterilerinde bulundu. F.Bahçe 15 Temmuz’da Marsilya, 17 Temmuz’da A.Bilbao ve 19 Temmuz’da Monaco takımlarıyla karşılaşacak.
Görüş
Işık vermiyor
Fenerbahçe’nin Juventus Bükreş’e 3-2 kaybettiği hazırlık maçının endişe vereni Volkan’ın yediği hatalı goller, yüz güldüreni Mehmet Ekici’nin attığı gollerdi. Sporting çok daha ciddi bir rakipti. 2013’teki Benfica’ya kaybedilen Avrupa Ligi yarı finali hatırlandığında Aykut Kocaman için Jorge Jesus’a karşı da bir rövanştı.
İdeale yakın 11’le çıktı sahaya Fenerbahçe. Kjaer yedek, Ekici sakattı. Daha hazır görünen Sporting baskın başladı. Skrtel’in başarılı hamleleri ve Şener’in çabalarına rağmen, Hasan Ali ve Neustadter’in silik oyunu, Volkan’ın hatası golü getirdi.
Dirar ilk maçında golle tanışıp beraberliği sağlasa da, skoru belirleyen ismin Fenerbahçe’nin kapısından dönen Doumbia olması mağlubiyetten daha tatsız bir durumdu. Görüldü ki, Fenerbahçe’nin sezona hazır olmak için daha çok yol kat etmesi gerek. Takım ruhu eksik, tempo düşük. Hız yok, hırs yok. Takviye şart.
Öne çıkanlar: Skrtel ve Dirar, Hayal kırıklıkları: Volkan, Neustadter, Hasan Ali, İsmail.

DİRAR GÖZ DOLDURDU
F.Bahçe’nin yeni transferlerinden Dirar dün Valbuena’yla birlikte takımın göz dolduran oyuncularından oldu. Faslı futbolcu golünü de attı ama mağlubiyeti önlemeye yetmedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x