"DENİZİN TAŞTIĞINI, YERİN YARILDIĞINI GÖRDÜK"

"DENİZİN TAŞTIĞINI, YERİN YARILDIĞINI GÖRDÜK"

"DENİZİN TAŞTIĞINI, YERİN YARILDIĞINI GÖRDÜK"

21 Temmuz 2017 - 16:36

Yunanistan'ın İstanköy Adası'nda mahsur kalan ve "Asım Kaptan" adlı feribotla Muğla'nın Bodrum ilçesine getirilen Türk vatandaşları deprem anında ve sonrasında yaşadıklarını anlattı. Feribotla getirilenlerden Özveren: "Denizin taştığını, yerin yarıldığını gördük" Zeynep Karaman: "Sabaha kadar çok sayıda artçı deprem yaşadık. Uyumadık hep sokaktaydık. Memleketimize döndüğümüz için son derece mutluyuz"
Yunanistan'ın İstanköy Adası'nda mahsur kalan ve "Asım  Kaptan" adlı feribotla Muğla'nın Bodrum ilçesine getirilen Türk vatandaşları  deprem anı ve sonrasında yaşadıklarını anlattı.

    Bodrum ilçesindeki limana yanaşan feribottan inen tatilcilerden Hale  Özveren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depreme sahil kenarında  yakalandıklarını söyledi.

    Deprem anında ayakta durmakta zorlandığını belirten Özveren, "Denizin  taştığını, yerin yarıldığını gördük. Deprem olup bittikten sonra çocuğumu  yatıştırmaya başladığımda tsunami korkusu da yaşadık. Ege Denizi'nde çok olmazmış  ama başımıza ne geleceğini bilemezdik." dedi.

    Yunan televizyonlarından, "Yüksek yerlere çıkmaları" konusunda  yayınlar yapıldığını kaydeden Özveren, birkaç kez panik yaşadıklarını ve sabaha  kadar uykusuz kaldıklarını anlattı. Kendilerine yardım ulaştırıldığını ifade eden  Özveren, konsolosluğa ve emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x