OSMANLI’YA AVRUPA’DA ŞOV YAPTIRAN HOCA, KAF SİN KAF’A...

OSMANLI'YA AVRUPA'DA ŞOV YAPTIRAN HOCA, KAF SİN KAF'A GELİYOR

2. Lig'de yer alan İzmir ekibi Karşıyaka, futbolla ilgili her şeyi Mustafa Reşit Akçay'a emanet etmek üzere anlaşma sağlamaya çok yakın.

05 Haziran 2017 - 15:12 - Güncelleme: 05 Haziran 2017 - 15:15

Tepeden tırnağa yeniden yapılanmaya gireceklerini açıklayan Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, teknik direktör olarak Mustafa Reşit Akçay ile anlaşmak üzere...
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynayan ve profesyonel yönetici olan Murat Şamil Şen ile danışman olarak anlaşan Başkan Mutlu Altuğ, Mustafa Reşit Akçay ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Kulübü tamamen profesyonellerle yönetme kararı alan Karşıyaka Başkanı Altuğ'un, futbolu tepeden tırnağa Akçay'a emanet edecek.

HER KONUDA EN YETKİLİ İSİM OLACAK
Sporx'in haberine göre; İngiliz kulüplerindeki menajerlik görevlerinden de öte bir sorumluluk ve yetkiyle Karşıyaka'nın yeni hocası olacak olan Mustafa Reşit Akçay, futbolun tüm yapılanması ve altyapı takımları dahil A'dan Z'ye her konuda yetkili isim haline gelecek.

MUSTAFA REŞİT AKÇAY, ALT LİGLERİN TECRÜBELİSİ!
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'u 6'ıncı bitirerek beklentilerin aşağısında kalan Karşıyaka'da hedef, alt lig tecrübesi çok fazla olan ve Bulancakspor, Gümüşhanespor, Pazarspor, Arsinspor, Ofspor, Beylerbeyi, Tavşanlı Linyitspor ve 1461 Trabzon ile başarılar yakalayarak kariyerini yükselten Mustafa Reşit Akçay ile planlı ve programlı şekilde Süper Lig'e çıkmak olarak belirlendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x