İŞTE YENİ FİRST LADY !

İŞTE YENİ FİRST LADY !

09 Kasım 2016 - 13:10

Dünyanın kilitlendiği seçimler sona erdi. ABD'nin başkanlık koltuğuna Donald Trump oturdu. Onu seçim süreci boyunca yalnız bırakmayan eşi Melanie Trump da ülkenin yeni 'First Lady'si oldu.

Melania Trump, eski Yugoslavya, yeni Slovenya’nın Sevnica kentinde, araba satıcısı bir baba ve terzi anneden oluşan ortadirek bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi.

Mimarlık eğitimi alan Trump, dört dil biliyor. 1996'da New York'a gelen Melania modellik kariyerinde ilerledi. Gece hayatını sevmeyen Melania’nın yolu, arkadaşının zoruyla gittiği dönemin popüler mekânı Kit Kat Club’a düştü. Orada ikinci eşi Marla Maples’dan yeni ayrılan, dönemin en zengin, en güçlü ve en gözde ismi 52 yaşındaki Donald Trump’la tanıştı.

İş adamı Trump, 28 yaşındaki modele ilk görüşte aşık oldu, ancak reddedildi. Yeni ABD Başkanı Donald Trump o anları şöyle anlatıyor: “Onu gördüm, vuruldum. Telefonunu istedim. Yanımda başka bir kadın olduğu için vermedi. Onu tuvalete kadar takip ettim, içeri bir kız arkadaşımı yollayıp yeniden istettim. ‘O versin’ demiş. Ev, iş, ne kadar numaram varsa verdim.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x