Tudor’un transfer etmek istediği 3 futbolcu!

Tudor'un transfer etmek istediği 3 futbolcu!

Tudor'un transfer etmek istediği 3 futbolcu!

14 Şubat 2017 - 21:50

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olmasına kesin gözüyle bakılan Igor Tudor, geçtiğimiz aylarda Galatasaray muhabirimiz Mehmet Özcan'a çok özel açıklamalarda bulunmuştu. İşte o röportajdan akıllarda kalanlar...
GARRY RODRIGUES

Sarı kırmızılı takımın yeni transferi, kendisinin de PAOK'tan öğrencisi olan Garry Rodrigues'i değerlendiren Tudor şunları söylemişti:

"Garry Rodrigues'i İspanya'dan biliyordum. Elche küme düşürülünce serbest kaldı ve onu PAOK'a aldık. Hızlı, teknik ve dripling özelliği olan bir kanat oyuncusu. Ben onu Bruma'ya benzetiyorum. 'Galatasaray iyi iş yaptı' diyebilirim. Garry (Rodrigues) kalitesi ile saha içinde fark yaratır. Yunanistan'da çoğu takım kümede kalmak için oynuyor ve herkes topun arkasına geçiyor. Türkiye'de ise kalite daha yüksek ve Garry tipindeki kanat oyuncuları için daha çok alan var. Türkiye'de Yunanistan'dan daha başarılı olacağını ve yeteneklerini göstereceğini düşünüyorum. Karakterine de değineyim. Öğrenmeye aç, kendisini geliştirmek isteyen, idmanları seven bir oyuncu."
GALATASARAY SÖYLENTİLERİ...

O dönem de adı Galatasaray'la anılan Hırvat teknik adam bu konuyla ilgili ise şunları söylemişti:

"G.Saray söylentilerini ben de duydum. Bu tip yakıştırmalar işimizi iyi yaptığımızı gösteriyor. Elbette hayallerim var ama kimse gelecekte ne olacağını bilemez. Kontratım sezon sonunda bitiyor ama ben bugünü yaşıyorum ve bir sonraki idmanı düşünüyorum."
3 BÜYÜKLERDEN KİMİ ALIRDI?

Tudor'a Karabükspor'a '3 Büyükler'den 1 oyuncu seçme şansı olsa hangi isimleri alacağını sorduğumuzda da şu cevabı almıştık:

"Galatasaray'dan Bruma, Beşiktaş'tan Quaresma ve Fenerbahçe'den Kjaer'i alırdım."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x