FENERBAHÇE’DE KALACAK MI? LENS AÇIKLADI...

FENERBAHÇE'DE KALACAK MI? LENS AÇIKLADI...

FENERBAHÇE'DE KALACAK MI? LENS AÇIKLADI...

05 Mayıs 2017 - 14:50

Sezon başında Sunderland’den kiralık olarak takımımıza gelen Jeremain Lens, Fenerbahçe’de kalmak istediğini söyledi.

Bir seneliğine kiralık olarak gelmesine rağmen oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Lens, kısa zamanda Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi haline geldi. Bu sezon attığı ve attırdığı gollerle sarı lacivertlilere birçok puan kazandıran Hollandalı, Fenerbahçe Gazetesi'nin 161. sayısına röportaj verdi.

İşte Jeremain Lens'in röportajı:

Sezon başında Sunderland’den kiralık olarak Fenerbahçe’ye gelmiştin. Türkiye’ye gelmeden önce Fenerbahçe hakkında neler biliyordun?

"Fenerbahçe’ye gelmeden önce de başka Hollandalı futbolcuların burada forma giydiğini biliyordum. Az Alkmaar formasını giydiğim yıllarda da Fenerbahçe karşılaşmalarına çıkmıştım. Taraftarların ne kadar harika olduklarını o zaman görmüştüm. Fenerbahçe stadında forma giyme şansı bulmuştum.  Statta ki o atmosfer ben de çok derin duygular, çok güzel hisler uyandırmıştı. Taraftarların ne kadar coşkulu olduklarını o dönemde görmüştüm. Fenerbahçe’ye karşı bir takımda forma giymişte olsam o hissi yaşamıştım. Taraftalar ve Fenerbahçe o dönemde de  iyi izlenimler bırakmıştı.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x