FİNALE 1 HAFTA KALA ELENDİ! HERKES ŞOKTA...

FİNALE 1 HAFTA KALA ELENDİ! HERKES ŞOKTA...

FİNALE 1 HAFTA KALA ELENDİ! HERKES ŞOKTA...

16 Haziran 2017 - 10:45 - Güncelleme: 16 Haziran 2017 - 10:48

Survivor'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da oynanan bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı Adem, Serhat Akın'ın ismini verdi. Elmeye kalan Serhat, Sabriye ve Berna üçlüsünden en az SMS oyunu alan Berna adaya veda etti. İşte Survivor'a veda eden Berna'nın son sözleri...
Survivor adım adım finale yaklaşılırken heyecan dozuda giderek artıyor. Survivor'da geçtiğimiz hafta Gönüllüler takımından Elif'şn adaya veda etmesi ve Gönüllüler takımının sadece iki kişi olarak kalması Yarışmada büyük finale kısa bir süre kala bireysel oyunlara dönüldü. Survivor'da bu hafta yapılan bireysel dokunulmazlık oyunlarına damga vuran isim Ogeday oldu. Sema Apak en fazla sembol sahibi olduğu içöin yarışmalarda mücadele etmedi.
SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?
Survivor'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Finale son bir hafta kala artık eleme ve dokunulmazlık oyunları hızlanmaya başladı. Dün akşam gerçekleştirilen Survivor dokunulmazlık oyununun ardından konseyde Serhat Akın, Berna ve Sabriye isimleri en fazla yazılırken SMS oylamasının ardından en az oyu alarak adaya veda eden isim Berna Keklikler oldu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x