OLAYLI DERBİ KANARYANIN...

OLAYLI DERBİ KANARYANIN...

OLAYLI DERBİ KANARYANIN...

06 Şubat 2017 - 08:28

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turundaki derbi maçta Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Gergin geçen derbide Tosic kırmızı kart gördü. Beşiktaş, Vodafone Arena'da ilk kez mağlup oldu. Mücadelenin detayları HTSPOR ARENA'da... 
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe, Vodafone Arena'da Beşiktaş'ı 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Derbi maç oldukça gergin başladı. Önce Van Persie ile Oğuzhan Özyakup kapıştı. Van Persie bir pozisyondan sonra Beşiktaş tribünlerine dilini gösterdi. 41'de ortalık fena karıştı. Yaşanan bir pozisyonun ardından; Tosic, Van Persie'ye kafa atınca kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Tosic kart sonrası çılgına döndü. İlk yarıda futboldan çok olay vardı. İlk yarının bitiş düğünün ardından Şenol Güneş ile Kjaer arasında gerginlik yaşandı.

İkinci yarıda Fenerbahçe 10 kişi kalan rakibi karşısında etkili olmaya başladı. 49'da Sow'un rövaşatası direkten döndü. Gecenin en çok konuşulan adamı Van Persie, 72. dakikada attığı golle Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. 88'de Ozan Tufan inanılmaz bir gol kaçırdı. Uzatmalarda saha yine karıştı. Aras Özbiliz yedek kulübeden sahaya girdi, Lens ile kapıştı. Daha sonra tribünlerden bir taraftar sahaya atladı. Güvenlik görevlililere olaya müdahale etti.

Derbi mücadele 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi.

Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda 34 yıl sonra Beşiktaş'ı yenerken, siyah-beyazlıların Vodafone Arena'daki ilk yenilgisini tattırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x