VOLKAN: BENİM LOBİM YOK

VOLKAN: BENİM LOBİM YOK

07 Kasım 2016 - 09:32

Volkan: Benim lobim yok!
Milli Takım’a yine seçilmeyen Demirel’den sert sözler: Demek ki yanlış yapıyorum. Twit atmıyor olabilirim, aramıyor olabilirim ya da lobim yoktur
Fenerbahçe'nin Akhisar'ı 3-1 yendiği karşılaşma sonrası sarı-lacivertlilerin takım kaptanı Volkan Demirel, önemli açıklamalarda bulundu. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in daha önce kadroya almadığı oyunculara tekrar milli davet göndermesine rağmen, kendisinin çağrılmamasını nasıl değerlendirdiği sorulan Volkan Demirel, "Açıkçası ben şöyle söyleyeyim. Artık her Milli Takım zamanında bunların bana sorulması hem bana hem de orada olan arkadaşlara saygısızlıktır. Artık olan oluyor. Biten bitiyor. Demek ki ben yanlış bir şeyler yapıyorum. Onları da kendimde düzeltmem lazım. Performansım kötü olabilir, twit atmıyor olabilirim, aramıyor olabilirim ya da lobim yoktur. O yüzden kendimde suçu arıyorum. Onun dışında da Milli Takım'a başarılar diliyorum" dedi.

2 HAFTA ÖNCE KRALDIN
Volkan Demirel, hatalı gol yiyen meslektaşı Fatih Öztürk'ü maç sonu teselli etti. Volkan, o anlarda Fatih'e ne söylediğini anlattı: "Ertuğrul'la yanına gittik. 'Trabzonspor maçında 10 tane gol çıkardın. İki hafta önce kraldın. Nasıl başlarsa öyle gidiyor. Şimdi kötü olacak halin yok' diyerek moral vermeye çalıştım."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x