REZALETTE SON PERDE!

REZALETTE SON PERDE!

REZALETTE SON PERDE!

29 Ağustos 2017 - 22:50

Sunucu Murat Başoğlu, evli öz yeğeni Burcu Başoğlu ile sevişirken görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından, gelen tepkilere daha fazla dayanamayıp Türkiye'yi terk etti. Murat Başoğlu, lüks teknesiyle Yunanistan'a gitti
Geçen haftalarda gündeme bomba gibi düşen Murat Başoğlu ile yeğeni arasındaki ilişki herkesten tepki toplamıştı.

Gelen bu tepkilerin ardından bakanlık olaya müdahale etmiş ve Murat Başoğlu'nun ceza alabileceği ortaya çıkmıştı.

Bu olayların ardından Murat Başoğlu'nun Türkiye'yi terk ederek Yunanistan'a gittiği ortaya çıktı.

REZALETİN ARDINDAN SOKAĞA ÇIKAMAZ HALE GEDİ

Rezaletin ortaya çıktığı ilk günden bu yana Bodrum'daki evinden ayrılmayan Murat Başoğlu, eşi Hande Bermek ve çocuğuyla beraber yaşamayı sürdürüyordu.

Ancak rezalette her gün yeni bir perde aralanması, ensest ilişkinin ayrıntılarının tüm Türkiye tarafından öğrenilmesinin ardından Murat Başoğlu büyük baskı altına girdi, neredeyse sokağa çıkamayacak hale geldi.

YARGI OLAYA EL ATTI

Yaşanan rezalete duyarsız kalmayan yargı, olaya el atı, Murat Başoğlu hakkında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı "hayasızlıktan" soruşturma başlatılmıştı.
Başsavcılık'tan konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da bir teknede görüntülenen ve toplumsal değer yargılarına aykırı olan olaya ilişkin olarak; yazılı ve görsel basında yer bulan haber içerikleri ihbar kabul edilerek, habere konu kişiler hakkında hayâsızca hareketler suçu bakımından inceleme yapılmak üzere Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatılmıştır.

YUNANİSTAN'A GEÇTİ

İşte bu gelişmeden sonra Murat Başoğlu dün Türkiye'yi terk etti. Yunanistan'a kaçan Murat Başoğlu, konuya yönelik Sözcü'den Edda Sönmez'in sorularını yanıtsız bıraktı ve her zaman olduğu gibi yalanladı. .
Sunucu, "Kaçtığınız doğru mu? Yunanistan'da bulunduğunuz bilgisine ulaştık" diyen Sözcü muhabirine "Gereken açıklamayı avukatım yapacak" demekle yetindi. Murat Başoğlu'nun Yunanistan'a lüks yatıyla geçtiği belirlendi

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x