DÜNYACA ÜNLÜ FUTBOLCU HAYATINI KAYBETTİ!

DÜNYACA ÜNLÜ FUTBOLCU HAYATINI KAYBETTİ!

DÜNYACA ÜNLÜ FUTBOLCU HAYATINI KAYBETTİ!

06 Haziran 2017 - 10:36

Bir dönem Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Cheik Tiote hayatını kaybetti

Çin basınında yer alan haberlere göre Cheik Tiote (30) bugünkü antrenmanda fenalaştığı ve kaldırıldığı hastanede hayatını yitirdi.

Dizindeki sakatlığı nedeniyle Galatasaray’ın transferinden vazgeçtiği Tiote, daha sonra Çin kulübü Beijing Enterprises kulübüne transfer olmuştu.

DEMBA BA BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAZDI


Cheikh Tiote'nin menajeri Emanuele Palladino, oyuncunun antrenman sırasında hayatını kaybettiğini ifade ederken yaşanan trajik ölümü kulüp de doğruladı. 

Bu sezon başında Galatasaray'ın transfer için İstanbul'a getirdiği ancak sağlık problemleri nedeniyle sözleşme imzalamadığı futbolcuyla ilgili ilk mesaj Beşiktaş’ın Çin’den kiraladığı Demba Ba'dan geldi. Ba, twitter hesabından,"Allah mekanını cennet etsin kardeşim Tiote" mesajını paylaştı.

CHEIKH TIOTE KİMDİR?


21 Haziran 1986 doğumlu Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu, Anderlecht'in scout ekibi tarafından keşfedildi. 2005 yılında Anderlecht'e transfer oldu. 2008'de Twente'ye 750.000 euro bonservis ücretiyle geçti. 58 maça çıkıp 14 asist yaptı.

2009-2010 sezonunda Teknik direktör Steve McClaren önderliğinde Hollanda ligi şampiyonu oldu ve Avrupa maçlarındaki performansı ile dikkat çekti. 

26 Ağustos 2010'de Newcastle United'a geldi. 25 Şubat 2011'de sözleşme yeniledi. Tiote, EPL'de 153 maçta forma giydi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x