BAYRAKLI’DA FEN İŞLERİ TAM GAZ

BAYRAKLI'DA FEN İŞLERİ TAM GAZ

BAYRAKLI'DA FEN İŞLERİ TAM GAZ

24 Şubat 2017 - 10:05 - Güncelleme: 24 Şubat 2017 - 11:22

Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin her noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle birçok okul ve ibadethanenin eksiklerini tamamlayan belediye ekipleri vatandaşlardan tam not alıyor.
Bayraklı'da ihtiyaç duyulan sokaklarda binlerce metrekarelik kilit parke çalışması yapan, okullarda, camilerde, cemevlerinde, yollarda eksiklikleri tek tek gideren Bayraklı Belediyesi ilçenin çehresini güzelleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Gümüşpala merkez camisi, Bayraklı Anadolu İmam Hatip Lisesi dış cephe boyama ve Ömer Özkan İlkokulu çocuk oyun alanı yenilendi. Yapılan çalışmalar vatandaşlardan tam not aldı.
GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE GEÇİT YOK!
Belediye ekipleri görüntü kirliliğine de izin vermiyor. İlçenin birçok yerinde yeni parklar, oyun alanları, yeşil yaşam alanları oluşturan Bayraklı Belediyesi, özellikle ana arterler üzerindeki moloz yığınlarını da bertaraf ediyor. Sakarya Caddesi üzerindeki iki noktada temizleme çalışması yürüten belediye ekipleri onlarca kamyon molozu cadde üzerlerinden kaldırdı.
BAYRAKLI İÇİN EN GÜZELİNİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, vatandaşlardan gelen öneri ve talepleri dikkate aldıklarını belirterek, “İlçemiz coğrafi anlamda zor bir bölge. Ekiplerimiz gece-gündüz demeden çalışıyor. Gelen her talebi değerlendiriyoruz. Kilit parkeden sosyal donatı alanlarına, yeni oyun gruplarından eğitim ve ibadet alanlarında yapılması gereken çalışmalara kadar faaliyetlerimize devam ediyoruz. Sorunun olduğu yerde biz varız. Sorunlar hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuluyor. Göreve geldiğimizden beri yaptığımız gibi camilere, cemevlerine, kiliseye, okullarımıza, ilçe sakinlerimiz adına en güzelini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x