KUŞUM AYDIN BOMBAYI PATLATTI! ’İÇİMDEKİ SERT ERKEĞİ...

KUŞUM AYDIN BOMBAYI PATLATTI! 'İÇİMDEKİ SERT ERKEĞİ KEŞFETTİM'KUŞUM AYDIN BOMBAYI PATLATTI! 'İÇİMDEKİ SERT ERKEĞİ KEŞFETTİM'

KUŞUM AYDIN BOMBAYI PATLATTI! 'İÇİMDEKİ SERT ERKEĞİ KEŞFETTİM'

19 Ağustos 2017 - 23:30

İçindeki Sert Erkeği Keşfeden Kuşum Aydın, Dudak Dudağa Poz Verdi
Uzun bir aradan sonra "Çika Çika" şarkısıyla müzik piyasasına geri dönen Kuşum Aydın, "İçimdeki sert erkeği keşfettim" diyerek mankenlerle dudak dudağa poz verdi.
Bir döneme damga vuran isimlerden Kuşum Aydın, Hürriyet gazetesinden Hakan Gence'ye verdiği röportajda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
Yakın zamanda 20 kilo verdiği haberleriyle gündeme gelen Kuşum Aydın, plastik makyajla kendine sakal ekletip dudak dudağa poz verdi.
İşte Kuşum Aydın ile yapılan röportajdan bir kesit;

Uzun zamandır ortalarda yoksunuz. Nerelerdeydiniz?

- Tam anlamıyla b.k çuvalına dönmüştüm. Koltuğun köşesine çöküp dibe vurduğum, canımın hiçbir şey yapmak istemediği bir dönem geçirdim.
Sebep, 90'lardaki parlak hayatınızı kaybetmek miydi?

- Hayır. Birtakım insanlar beni piyasadan sildirdi.
"GÖZLERİMİN GÖRMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞLER"

Kim onlar?

- Başka şarkıcıların menajerleri. Kendi şarkıcılarına yer açabilmek için yurtdışında olduğumu, yüzümün artık inanılmaz halde olduğunu, gözlerimin görmediğini, kapandığını söylemişler. Onlarla savaşamadım. Her şey üst üste geldikçe gücümü kaybettim ve iyice yalnız kaldım.
Neden bütün olumsuzluklar sizi buldu?

- Zamanında yaptığım bir şeylerin cezasını çekiyorum. Eskiden çok güzeldim, bir yürürdüm herkes bakardı. Belki de bunun cezası, bilemiyorum.
"YAŞASIN KÖTÜLÜK"

Bu dibe vuruştan ne öğrendiniz?

- Anam anam garip anam! Bundan sonra yaşasın kötülük diyorum! Şimdi beni üzenlerden intikam alma vakti. Bunların yanında paranın kıymetini de kendi adıma daha iyi anladım.
Yoksulluk mu çektiniz?

- Yok canım. Çok şükür! Bazı şeyleri fark ettim diyeyim. Yoksa ben 90'lardan bugüne çok kazandım. Zaten aileden de zenginim. Şimdiye kadar inanılmaz da para harcadım. Neyse artık şansım döndü.
"YENİDEN GÜZEL ŞEYLER DUYMAYA BAŞLADIM"

Ne oldu?

- Metin Arolat'ın evinde hayattan beklentim kalmamış bir şekilde otururken tesadüfen Ayla Çelik geldi ve "Sen neden böyle oturuyorsun, gel sana şarkı yapalım" dedi. Bunu duyunca hemen bir diyetisyene gittim, kilo vermeye başladım. Ardından yeni bir menajerle tanıştım, işlerim açıldı. Şarkı çok önemliydi. Aylarca sözlerin yazılmasını bekledim. Bir ara ümidimi kaybettim. En son Metin'e "Boş verin, ben zaten ölüyorum, her şey bitsin, sözler de yazılamıyor" dedim. Ama sonunda sözler çıktı ve stüdyoya girdim. 6 yıldır tek güzel söz duymamıştım. Bu şarkıyla yeniden güzel şeyler duymaya başladım.
Karagümrüklü bir ailenin çocuğusunuz. Bu kadar feminen olmanız aileniz için sorun

olmadı mı?

- Bir evin bir oğluydum. Babam Karagümrük'ün çok sevilen bir esnafıydı. Şarkıcı olmamı hiç istemedi. Bugüne kadar da beni bir kere bile seyretmedi.
"ÇOCUK İSTİYORUM"

Hiç konuştu mu bu konuları sizinle?

- Hayır. Hayatı boyunca bir şarkımı bile dinlemiş olduğunu sanmıyorum. Tek lafı ölmeden önce; "Bize torun yerine kedileri sevdirdin" oldu ve gitti. Yapabilecek bir şey yoktu. Bu da bir alın yazısıydı. "Evde kalmak" diye bir şey var. Ben de evde kalmanın benim için doğru olacağını düşündüm.
Neden? Evleneceğiniz kadını kandırmak mı istemediniz?

- Yapamazdım, aynen öyle. Çocuk istiyorum. Ama geçmişimdeki Aydın'a bir çocuk bırakabilecek kadar kendimi güçlü hissetmiyorum. Ben geçmişimdeki Aydın'a bir çocuk bırakamazdım.
Utanıyor musunuz geçmişinizden?

- Hayır, yaşadıklarım benim kararımdı. Ama evladıma onun seçimi olmadan, böyle bir hayatı bırakamam. Çünkü herkesin oturup alkışlayacağı değil, radikal ve sıra dışı bir hayat yaşadım. Belime kadar saçlarım, makyajım, pırıltılı elbiselerimle...
Hiç kadın olmak istemediniz mi?

- Hayır, hiçbir zaman. Benim hep feminen bir yapım vardı. Göçmenim, hep akça pakçaydım. Hiç kılım tüyüm olmadı. Kılım olsun diye dua ederdim. Jilet vururdum ki kılım çıksın. Bu yüzden bunalıma girdiğim zamanlar bile oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x