DENİZ BAYKAL İZMİR’DE KONUŞTU: "MİLLETİN...

DENİZ BAYKAL İZMİR'DE KONUŞTU: "MİLLETİN EGEMENLİĞİNİ SANA VEREMEM"

"MİLLETİN EGEMENLİĞİNİ SANA VEREMEM"

20 Mart 2017 - 17:29 - Güncelleme: 20 Mart 2017 - 18:01

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, İzmir'de yaptığı konuşmada hükümete ulaşım yatırımları için teşekkür etti.
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, partisinin İzmir il başkanlığınca İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katılarak konuşma yaptı.
Hükümetin hizmetlerini takdir eden Baykal, "Yaptığın her işe teşekkür ederim kardeşim, bu memleketin bir evladı olarak söylüyorum tünellerine, köprülerine hepsine teşekkür ederim" dedi.


"MİLLETİN EGEMENLİĞİNİ SANA VEREMEM"
Vatandaşları başı dik bir şekilde 'Hayır' oyu kullanmaya çağıran Baykal, konuşmasına şöyle devam etti:
"Bak şimdi de Çanakkale'de köprü yapıyorsun hayırlı olsun Türkiye'ye milletimize bununla hepimiz iftihar ediyoruz, ama sen bunları yapıyorsun diye milletin egemenliğini sana vermem, veremem. Senin onlara yapmana engel oluyor mu anayasa, bak bu anayasayla yapıyorsun, yapmaya devam et."


"ÇANAKKALE, ATATÜRK'ÜN ZAFERİDİR"
Çanakkale'de ülkeyi savunma anlayışı içerisinde verilen büyük mücadelenin dünya tarihinin akışını değiştirdiğini anlatan Deniz Baykal, "Vatan savunmasında milletimizin sergileyebileceği fedakarlığın sınırlı olmadığına dünya hayretle tanık olmuştur. Çanakkale'de milletimiz ölüme güler yüzle gitmiştir, gerdeğe girer gibi ölüme gitmiştir, onun değerini bilerek gitmiştir, hiçbir hesap yapmadan işin gereği neyse onu en güzel şekilde yapmıştır ve bütün dünya milletimize, bu bütün fedakarlık yeteneğine hayran kalmıştır. Çanakkale yüreğimizin zaferidir, komutanlarımızın zaferidir, Mustafa Kemal Atatürk'ün zaferidir" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x