BEŞİKTAŞ’TAN YILIN TRANSFER SÜRPRİZİ! GERİMİ DÖNÜYOR ?

BEŞİKTAŞ'TAN YILIN TRANSFER SÜRPRİZİ! GERİMİ DÖNÜYOR ?

BEŞİKTAŞ'TAN YILIN TRANSFER SÜRPRİZİ! GERİMİ DÖNÜYOR ?

10 Ocak 2017 - 10:36

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

 

Beşiktaş, ara transfer döneminde savunma sorununu çözecek gibi... İlk olarak Hırvat futbolcu Matej Mitrovic’irenklerine bağlayan siyah beyazlı yönetim, şimdi de eski yıldızına teklif götürdü.

 

KİRALAMA FORMÜLÜ

Beşiktaş yönetimi, geçen sezonun devre arasında 7 milyon Euro bonservis bedeli ile Çin’in Hebei China Fortune takımına sattığı Ersan Adem Gülüm’ü geri almak için girişimlere başladı. 29 yaşındaki futbolcudan önemli bir para kazanan yönetimin kiralama formülleri üzerinde durduğu belirtiliyor.

 

“TABİİ Kİ İSTERİM”

Konu ile ilgili olarak NTV Spor’un sorularını yanıtlayan Ersan Gülüm şu ifadeleri kullandı: “Beşiktaş’tan böyle bir istek gelince mutlu oldum. Tabii ki yeniden kulübümde oynamak isterim. Ne kadar Beşiktaşlı olduğumu herkesin bildiğinidüşünüyorum. Şu anda görüşmeler sürüyor. Henüz netlik kazanmadı ama önümüzdeki günlerde eski takımım Beşiktaş’adönebilirim.”

 

24 MAÇTA FORMA GİYDİ

2016 Ocak ayında transfer olduğu Çin'in Hebei China Fortune takımında istikrarlı bir grafik çizen Ersan Adem Gülüm, son 1 yılda çıktığı 24 maçta 2 gol kaydetti.

SOBOL ISRARI SÜRÜYOR

Diğer taraftan sol bek arayışını sürdüren Beşiktaş yönetiminin, Ukrayna'nın Shakthar Donetsk takımında forma giyen Eduard Sobol'un transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah beyazlıların 21 yaşındaki futbolcu için 2 milyon Euro’luk (7.8 milyon TL) bütçe ayırdığı bildirildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x