MANİ SÖYLEMEDEN DURAMIYOR!

MANİ SÖYLEMEDEN DURAMIYOR!

Beyin Ameliyatı Olduktan Sonra Mani Söylemeden Duramıyor

18 Haziran 2017 - 19:30

Beyin ameliyatı olduktan sonra mani söylemeden duramıyor Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, geçirdiği trafik kazası sonrası beyninden ameliyat olan Ümmani Yılmaz'da kafiyeli konuşma isteği uyandı.
Beyin ameliyatı olduktan sonra mani söylemeden duramıyor
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, geçirdiği trafik kazası sonrası beyninden ameliyat olan Ümmani Yılmaz'da kafiyeli konuşma isteği uyandı.
7 yıldır bu şekilde konuşan Yılmaz, karşılaştığı her olaya bir mani yazıyor ve sorulan her soruya manilerle cevap veriyor.

ANTALYA - Antalya'nın Gazipaşa İlçesine bağlı Çörüş mahallesinde ikamet eden Ümmani Yılmaz her derdini manilerle anlatıyor. 
2010 yılına köyünden ilçe merkezine gitmek için bindiği minibüsün kapısı açılınca yola düşen ve başından ağır yaralanan Yılmaz, kaldırıldığı hastanede beyin ameliyatı geçirdi. Ameliyatın ardından sağlığına kavuşan ancak sol omuzunda istem dışı tik oluşan Yılmaz'da bir de eşine az rastlanır bir durum meydana geldi. Ameliyatın ardından her derdini uydurduğu manilerle anlatan Yılmaz, görenleri hayrete düşürüyor.
Mahallenin neşesi olan ve kendisine yöneltilen sorulara bile manilerle cevap veren Yılmaz, "Ameliyat olduktan sonra kendimi durduramaz oldum. Yoksa ben böyle titrermiyim. Kaza yaptım duymadın mı? Bu söze uymadın mı?" diye cevap verdi.
Yılmaz'ın komşuları da kendisinin kaza yaptıktan sonra bu hale geldiğini belirterek "Ümmani hep böyle, bizim maskaramız" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x