KAYSERİ’DEKİ SALDIRIYA DÜNYADAN TEPKİLER

KAYSERİ'DEKİ SALDIRIYA DÜNYADAN TEPKİLER

KAYSERİ'DEKİ SALDIRIYA DÜNYADAN TEPKİLER

17 Aralık 2016 - 22:01

Almanya: Kayseri'deki alçak saldırıyı kınıyoruz

Almanya, bu sabah Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik saldırıyı kınadı. 

Dışişleri Bakanlığı sayfasında saldırıya ilişkin yapılan paylaşımda, ”Türkiye bu sabah yeniden acımasız terör saldırısıyla sarsıldı. Kayseri’de üniversitenin hemen önünde, askeri personeli taşıyan bir otobüse yönelik gerçekleştirilen alçakça saldırıyı en güçlü ifadelerle kınıyoruz. Hiçbir şey bu hain saldırıyı haklı kılamaz. Duygularımız ölenler, yaralılar ile onların aileleri ve arkadaşlarıyla birliktedir. En derin duygularla acılarını paylaşıyoruz. Türkiye’nin yanındayız” ifadeleri paylaşıldı.

'Böyle alçak eylemlerin hiçbir gerekçesi olamaz'


AMERİKA Birleşik Devletleri (ABD)'nin Ankara Büyükelçiliği, Kayseri Komando Tugay Komutanlığı'ndan izne çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı saldırıyı kınayarak, "Böyle alçak eylemlerin hiçbir gerekçesi olamaz" dedi.


ABD Ankara Büyükelçiliği, Kayseri Komando Tugay Komutanlığı'ndan izne çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan ve 13 askerin şehit olduğu bombalı araç saldırısıyla ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden bir açıklama yayımladı. ABD Ankara Büyükelçiliği'nce saldırı kınanarak, "Kayseri'deki terör saldırısını kınıyoruz. Böyle alçak eylemlerin hiçbir gerekçesi olamaz" denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x