ÜNLÜ ÇİFTİN 6 YILLIK EVLİLİĞİ TEK CELSEDE BİTTİ

ÜNLÜ ÇİFTİN 6 YILLIK EVLİLİĞİ TEK CELSEDE BİTTİ

ÜNLÜ ÇİFTİN 6 YILLIK EVLİLİĞİ TEK CELSEDE BİTTİ

09 Haziran 2017 - 16:56

Haklarındaki 'boşanıyorlar' iddialarını sürekli yalanlayan oyuncu Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'ın 6 yıllık evliliklerinin 5 Haziran günü tek celsede bittiği ortaya çıktı. Marmara Ereğlisi Aile Mahkemesi'nde görülen dava aynı gün sonuçlandı. Çift anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.
Haklarında sürekli boşanacakları yönünde çıkan iddiaları yalanlayan oyuncu çift geçtiğimiz Şubat ayında boşanma davası açtığı ve mal paylaşımı konusunda anlaştıkları ortaya çıkmıştı. Evlilikleri parmakla gösterilen oyuncu çift dün görülen duruşmada 6 yıllık evliliklerini noktaladı.
Çiftehavuzlar'da 5 yıldır oturdukları 2 milyon dolarlık daireyi ve Mercedes otomobili Tuba aldı. Onur Saylak ise Acıbadem'deki 1 milyon dolarlık daireyi alacak. Toprak ve Maya'nın velayeti ise Tuba Büyüküstün'de olacak.

ŞOKE EDEN İDDİALAR
Boşanma haberiyle birlikte ünlü çift ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. İlk iddia, çocuklarını ihmal etmemek için dizi tekliflerini dönüşümlü olarak kabul eden ikilinin bu sezon aynı anda yayınlanan projelere 'evet' demesiyle evde yaşanan gerginlikti.
Bir diğer iddia ise geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı Serkan Altunorak'la bir mekanda baş başa yemek yiyen Büyüküstün'ün yakışıklı oyuncuyla yasak aşka yelken açtığı konuşulmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x