MURAT YILDIRIM’DAN HAVYARLI TANITIM!

MURAT YILDIRIM'DAN HAVYARLI TANITIM!

MURAT YILDIRIM'DAN HAVYARLI TANITIM!

18 Mayıs 2017 - 22:50

Oyuncu Murat Yıldırım, marka yüzü olduğu Royal Caviar Cream’i oyuncu dostları ve cemiyet dünyasının ünlü simalarının da katıldığı davetle tanıttı.Havyar içerikli Royal Caviar Cream’in Four Seasons Otel’deki tanıtımı renkli görüntülere sahne oldu. Murat Yıldırım ile markanın sahibi Mehmet Tosmur’un ev sahipliğinde gerçekleşen davette, yakışıklı oyuncunun arkadaşı Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi de yer aldı. Kremin tanıtımının yapıldığı kokteylde; Selma Türkeş, Manolya Onur, Aslı Kuseyrioğlu, Alara Malaz, Emel Yıldırım, Bilge Eren, Öznur Yakın, Nilgün Esinli, Melda Aksu, Gülay Kamaz, Ayşe Tolga ve Sidre Diptaş Bali gibi ünlü isimler de yer aldı.

IMANE'YE TÜRKÇE ÖĞRETİYOR

Ürünü deneyerek test ettiğini belirten Murat Yıldırım, havyarın protein ve gençleştirici etkisinden söz ederek, “Bu yeni ürünümüz havyarlı krem. Yeni bir ürün çok iyi eczacılarla çalıştık. Ben de denedim kremi aslında 5-6 ay önce çıkmıştı ama bazı testlerden geçmesi lazımdı, onlar bitti. Havyarın protein ve gençleştirici, hücreleri yenileyici yapısı var" şeklinde konuştu.

Yıldırım, henüz akıcı bir Türkçesi olmadığını söylediği eşi Imane Elbani’ye Türkçe öğrettiğini belirtti. 

"TAKIM TUTMUYORUM"

Almeda Abazi, eşi Tolgahan Sayışman’ın kendisi için söylediği, “Daha önce Galatasaraylıydı artık Fenerbahçeli oldu” sözlerine itiraz etti. Abazi “Takım tutmuyorum, bizim kenan sipahi var o neredeyse ben o takımı tutuyorum” sözleriyle eşine nispet yaptı. Beşiktaş basketbol takımında oynayan Kenan Sipahi, Abazi'nin kız kardeşi İlda Abazi'yle birlikte...

"ALMEDA YÜZÜMÜZÜ KAHVEYE BULADI"

Bir ara konunun kozmetik ürünlerden açılmasıyla Sayışman eşi Abazi’nin doğal kürler hazırladığını anlatıp, düğün için gittikleri ABD’de yaşadıkları komik bir anılarını, “Bizde Almeda’nın öyle bir masrafı yok onun kendi karışımları var. Kahvelerle falan alakalı onda Lokman Hekim bilgisi var. Arada ben de kullanıyorum onun yaptıklarını. Hatta bir defasında Los Angelas’a gittik düğünden önce bütün sülalenin suratında kahve vardı o halimizi çekseniz çok komikti. En komik de babamla bendim”  şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x