Kasımpaşa- Medipol Başakşehir MAÇ SONUCU

Kasımpaşa- Medipol Başakşehir MAÇ SONUCU

Kasımpaşa- Medipol Başakşehir MAÇ SONUCU

12 Şubat 2017 - 15:45

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kasımpaşa evinde Medipol Başakşehir'i konuk etti.

10. dakikada Andre Castro'nun kullandığı kornerde Sadiku kafayla topu arka direğe aşırttı. Adem Büyük topu kale sahası içine gönderdi ve Titi son dokunuşu yaparak takımını 1-0 öne geçirdi.

1 dakika sonra Emre'nin sert şutunu Ramazan tokatlarken, 13'te ise Eduok'un ara pasına hareketlenen Adem Büyük, Kasımpaşa adına farkı ikiye çıkardı: 2-0.

İlk yarıda başka gol olmadı ve Paşa soyunma odasına büyük avantajla gitti. İkinci yarının ilk dakikalarında Başakşehir, Emre Belözoğlu'nun şutunda gole çok yaklaştı ancak kaleci Ramazan, 90'a giden topu tokatlamayı başardı.

82'de hızlı atakta Eduok ile durumu 3-0'a getiren Kasımpaşa, 88. dakikada Andre Castro'nun güzel golüyle sahadan 4-0'lık ezici üstünlükle ayrıldı.

Bu sonuçla Kasımpaşa puanını 24'e yükseltirken, Başakşehir ise 42 puanda kaldı.  
Ligde son 2 maçını kaybeden Kasımpaşa, liderlik mücadelesi veren Medipol Başakşehir karşısından galibiyetle ayrılarak kötü gidişine son vermek istiyor.

Süper Lig'in geride kalan bölümünde 21 puan toplayan Kasımpaşa averajla 12. sırada yer alırken, 42 puanı olan Medipol Başakşehir ise 2. sırada bulunuyor.

TUNAY YOK, TITI VE VEYSEL CEZA SINIRINDA
Lacivert-beyazlı takımda sarı kart cezalısı Tunay Torun, müsabakada forma giyemeyecek. Kasımpaşa'da sarı kart ceza sınırında bulunan savunma oyuncuları Titi ve Veysel Sarı ise karşılaşmada kart görmeleri durumunda 21. haftadaki Fenerbahçe maçında görev alamayacak.

BAŞAKŞEHİR LİDERLİK AŞKINA
Haftaya 42 puanla ikinci sırada giren Medipol Başakşehir ise bu maçı kazanarak, Kardemir Karabükspor'a mağlup olup 44 puanda kalan Beşiktaş'ın önünde yeniden liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Medipol Başakşehir ayrıca, Kasımpaşa'yı mağlup ederek, deplasmandaki 4 maçlık galibiyet özlemini de bitirmeyi hedefliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x