TURİZM CENNETİNDE CAN PAZARI!

TURİZM CENNETİNDE CAN PAZARI!

12 Ağustos 2016 - 09:58

Dünyanın en büyük turizm başkentlerinden Tayland'ın güneyinde bulunan Bangkok yakınlarındaki Hua Hin dün gece ve bu sabah peş peşe meydana gelen patlamalarla sarsıldı. Bombalı saldırı olduğu tahmin edilen patlamalarda ilk belirlemelere göre en az dört kişi hayatını kaybederken, onlarca kişi de yaralandı. Polis saldırının bir terör eylemi olmadığını açıkladı.

Tayland'da Peş Peşe Patlamalar: 4 Ölü,
 
Başkent Bangkok

Başkent Bangkok'un 200 kilometre güneyinde bulunan lüks tatil beldesi Hua Hin'de dün gece yaşanan ve bombalı saldırı olduğu açıklanan iki patlama, 1 kişinin ölümüne, 21 kişinin de yaralanmasına neden olmuştu. Bu sabah da yine aynı kasabada, bir saat külesinin yakınında iki patlama meydana geldi. Polis yetkilisi Albay Krisana Pattanachareoen, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sabah da en az 3 kişinin öldüğünü, en az 35 kişinin de yaralandığını bildirdi.

 

 

 

 
Patlamaların bağlantılı olup olmadığı konusunda soruşturma sürerken, dün gece yaralananların 9
 
Tayland polisi, yöre sakinlerinden evlerine, turistlerden de konakladıkları yerlere geri dönmelerini istedi. Polis saldırının bir terör eylemi olmadığını açıkladı.

Tayland polisi, yöre sakinlerinden evlerine, turistlerden de konakladıkları yerlere geri dönmelerini istedi. Polis saldırının bir terör eylemi olmadığını açıkladı.

 
Patlamaların bağlantılı olup olmadığı konusunda soruşturma sürerken, dün gece yaralananların 9unun yabancı uyruklu olduğu açıklandı.Dün geceki patlamaların bir mobil cihazla uzaktan kontrol edildiği, ikinci patlamayla ilki arasında 20 dakika ve 50 metre mesafe olduğu da gelen bilgiler arasında.

Patlamaların bağlantılı olup olmadığı konusunda soruşturma sürerken, dün gece yaralananların 9'unun yabancı uyruklu olduğu açıklandı.Dün geceki patlamaların bir mobil cihazla uzaktan kontrol edildiği, ikinci patlamayla ilki arasında 20 dakika ve 50 metre mesafe olduğu da gelen bilgiler arasında.

 
Tayland polisi, yöre sakinlerinden evlerine, turistlerden de konakladıkları yerlere geri dönmelerini istedi.Plajlarıyla ünlü Hua Hin kasabası, Taylandın en eski tatil beldesi olarak biliniyor.Bangkokun ticari merkezi Rajprasongda geçen yıl 17 Ağustosta, her gün binlerce turist tarafından ziyaret edilen Erawan Tapınağı yakınındaki bombalı saldırıda 20 kişi hayatını kaybetmiş, 120 kişi yaralanmıştı.

Tayland polisi, yöre sakinlerinden evlerine, turistlerden de konakladıkları yerlere geri dönmelerini istedi.Plajlarıyla ünlü Hua Hin kasabası, Tayland'ın en eski tatil beldesi olarak biliniyor.Bangkok'un ticari merkezi Rajprasong'da geçen yıl 17 Ağustos'ta, her gün binlerce turist tarafından ziyaret edilen Erawan Tapınağı yakınındaki bombalı saldırıda 20 kişi hayatını kaybetmiş, 120 kişi yaralanmıştı.

 

 

 

 

 

 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x