ÜNLÜ MAĞAZADAN AÇIKLAMA: ÇIPLAK ARAMA İDDİASINI ARAŞTIRIYORUZ

ÜNLÜ MAĞAZADAN AÇIKLAMA: ÇIPLAK ARAMA İDDİASINI ARAŞTIRIYORUZ

ÜNLÜ MAĞAZADAN AÇIKLAMA: ÇIPLAK ARAMA İDDİASINI ARAŞTIRIYORUZ

07 Aralık 2016 - 21:30

İstanbul'da bir AVM'de ruj çalmakla suçlanan lise öğrencisinin çıplak şekilde arandığı iddialarına ilişkin ünlü mağaza zincirinden açıklama geldi. Açıklamada, "Konunun hassasiyetinin bilinci içerisinde, müşterimiz ve ailesi ile iletişim halindeyiz. Tüm bu süreçte söz konusu iddiaların doğru olup olmadığı konusunun en kısa sürede aydınlatılması için üzerimize düşen tüm sorumluluğu yerine getireceğimizi belirtiriz" dedi.

İstanbul Eyüp’teki bir AVM'deki Watsons mağazasında ruj çalmakla suçlanan lise 3. sınıf öğrencisi B.C.'nin, mağaza müdürü ve güvenlik görevlisi tarafından çıplak olarak aradığını iddia edildi.

Evrensel gazetesinde yer alan bu haber üzerine konuya ilişkin olarak Watsons Türkiye resmi bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

"26 Kasım 2016 tarihinde İstanbul Vialand Alışveriş Merkezi mağazamızda yaşanan olayı ve devamında gelişen süreci yaşandığı andan itibaren titizlikle takip etmekteyiz. Yapılan müdahale sırasında müşterinin usule aykırı şekilde üstünün arandığına dair müşteri ve ailesinin şikâyetçi olduğu basına yansımış durumdadır. Söz konusu iddialar ile ilgili olarak üzüntü duymaktayız. İddia edilen usulsüz üst arama işlemiyle ilgili kendi iç soruşturmamızı yürütmekteyiz. Soruşturma dahilinde konuya müdahil olan mağaza personelimiz tedbiren görevden uzaklaştırılmıştır."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x