TABULARI YIKTI!

TABULARI YIKTI!

Suudi Arabistan'ın prensesi Deena Abdulaziz Al-Saud, ülkesinde yaşayan diğer kadınlar gibi ne hijab giyiyor ne de çarşaf. Deena, kısa saçları ve elbiseleriyle dikkat çekiyor.

03 Şubat 2016 - 19:30

Prenses Deena'nın kendine ait bir lüks elbise mağazası bile var. Belki de bu neden onun Batılı bir görünüşe sahip olduğunu gösteriyor. Moda ikonu Deena, egzantrik kıyafetleri kısa saçları ve kısa elbiseleriyle göz dolduruyor.

DOĞU-BATI UYUMU

Onun imajında Doğu'nun ve Batı'nın uyumu bir ahenk içinde adeta dans ediyor.

ELİT MÜŞTERİLERİNE TARZ AŞILIYOR

Prensesin elit müşterileri için hizmet verdiği D'NA adında bir butiği var. Her müşterisi prenses tarafından özel davetle mağazaya girebiliyor. Elini kolunu sallayarak içeri girmek mümkün değil.

 

Mağazasındaki özel koleksiyonları kendi zevkine göre ve Müslüman kadınların geleneğine uygun seçiyor.

 

TAM BİR MODA İKONU

Deena Abdulaziz bir moda ikonu ve çok sayıda moda tasarımcısı arkadaşı var.
Prensesin modaya bakış açısını değiştirmesinde New York'ta yaşadığı yıllar etkili olmuş. O hem Batılı kıyafetler içinde güzel olmayı başarıyor hem de geleneksel Arap kıyafetleri içerisinde...

 

SOSYAL YAŞAMINA RAĞMEN AİLE İÇİNDE AKTİF

Deena, Suudi Arabistan Prensi Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud ile evli ve bir kız iki de ikiz erkek çocukları var. Heyecanlı bir sosyal yaşamı olmasına rağmen, Prenses ailesiyle evde vakit geçirmeyi daha çok seviyormuş.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x