YURTTA HAVA NASIL OLACAK?

YURTTA HAVA NASIL OLACAK?

YURTTA HAVA NASIL OLACAK?

26 Ocak 2017 - 10:41

İstanbul'un batı kesimlerinde kar yağışı başladı. Akşam saatlerinde kar yağışının etkisini artırması bekleniyor.   Arnavutköy ilçesi Hadımköy bölgesinde saat 06.00 sıralarında kar yağışının başladığı bazı kesimleride yolların da beyaza büründüğü görüldü.
FIRTINA UYARISI

Meteoroloji'den yapılan açıklamada. "Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden esen rüzgarın öğle saatlerinden itibaren etkisini artırarak 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; Cuma günü (27.01.2017) sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir." denildi.
Bugün Ankara ve İstanbul dahil birçok ilde kar yağışı etkili olacak. Meteoroloji, cuma günü için ise bazı illerde yoğun kar yağışına karşı uyardı.
İstanbul'da kar yağışı 3 gün etkili olacak. İstanbul'da beklenen kar yağışı bu kez çok kuvvetli olmayacak. Son güncel tahminlere göre, İstanbul'daki kar yağışı şehir hayatını olumsuz etkileyecek bir kar yoğunluğu görünmüyor.
Cuma ve cumartesi günü hava sıcaklığı gece sıfırın altında 2-3, gündüz sıfır ila sıfırın altında 1 derece arasında seyredecek.
Bursa, Bolu, Sakarya, Düzce ve Karabük çevrelerinde soğuk hava etkili olacak, buzlanma riski var. Orta ve Doğu Karadeniz'de yoğun kar yağışı bekleniyor. Yarın başlaması beklenen kar yağışı pazartesiye kadar aralıklarla devam edecek.  Ankara'da kar yağışının çok olması beklenmiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x