Ahmet Selçuk İlkan yeni projesini açıkladı

Ahmet Selçuk İlkan yeni projesini açıkladı

Ahmet Selçuk İlkan yeni projesini açıkladı

14 Mart 2017 - 21:50

Adana'nın en büyük alışveriş merkezi M1 Adana AVM, önceki gün sanatçı Ahmet Selçuk İlkan ve Çiğdem Tunç'u ağırladı.
Organizasyonunu Banu Noyan'ın gerçekleştirdiği etkinlikte Çiğdem Tunç ve unutulmaz şarkıların yazarı, müzisyen, şair Ahmet Selçuk İlkan, sazlı sözlü eğlencede Adanalılarla buluştu.

Yazdığı şarkı sözleriyle müzik dünyasına damga vuran ve unutulmaz şiirlere imza atan İlkan, en sevilen eserlerini bu kez M1 Adana ziyaretçilerine sundu. Adanalılar, Ahmet Selçuk İlkan ve orkestrası ile şiirin ve müziğin tadına varırken, Çiğdem Tunç'un muhteşem sohbeti ile keyiflendi.

"ÖLMEDEN ÖNCE BİR MARŞ YAZMAK İSTEDİM"

Adana'da yeni projesini açıklayan Ahmet Selçuk İlkan, 'Türkiyem' isimli bir marş yazdığını belirterek, "Ölmeden önce vatanıma bir marş yazmak istedim. 20 sanatçı da bu marşı seslendirdi. Yakında çıkacak. Ama size sürpriz yapıp burada ilk kez seslendiriyorum" dedi.

Yazdığı şarkı sözlerini Türkiye'nin en önemli isimlerinin okuduğu Ahmet Selçuk İlkan, "Zeki Müren, Bülent Ersoy gibi isimler yazdığım eserleri seslendirdi. Bu kime nasip olur? Benim için büyük mutluluk. Tabii gençleri de takdir etmek lazım. Mustafa Ceceli, Merve Özbey ve İrem Derici gibi isimleri çok takdir ediyorum. Şarkılarımı onlarla paylaşmak isterim. Ayrıca İlyas Yalçıntaş'ın şarkı sözlerini çok beğeniyorum. Geleceği çok parlak bir yetenek" dedi.

"ADANA'DA AŞIK OLDUM"

Ahmet Selçuk İlkan, Çiğdem Tunç ile yaptığı yarışmayı kazananlara, yeni çıkan albümünü ve kitabını hediye etti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Ahmet Selçuk İlkan ve Çiğdem Tunç, Adanalılardan büyük ilgi gördü. Ahmet Selçuk İlkan, "Adana'da aşık oldum ve ezbere bildiğiniz şarkı sözleri ile şiirleri yazdım. Adana benim için ilham kaynağı" diyerek, Adana'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İmza günü sonunda M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz, ünlü sanatçılara ve tüm ekibe Adana kebabı ikram etti. Kebaba dayanamayan Ahmet Selçuk İlkan ve Çiğdem Tunç, "İstanbul'da verdiğimiz kiloları Adana'da aldık" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x