Geçtiğimiz ay Tilkicik Koyu'nda hizmete giren ve popçu gülşen'in konseri esnasında silahlı kavgaya sahne olan La Plaj, bir günlüğüne mühürlendi.

Girişte yaş sınırının olmadığı mekanda 13-14 yaşındaki gençlere Alkol servisi yapılması pek çok yetişkini rahatsız etmişti. Takvim Gazetesi'nin La Plaj'da 18 yaşından küçüklere alkol satışının yapıldığını manşetinden duyurması üzerine yetkililer, mekanı yakından takibe aldı. Geçtiğimiz haftalarda belediye ekipleri tarafından yapılan kontrollerde reşit olmayan müşterilere alkol satışı tespit edilince tutanak tutuldu.

AÇIKGÖZ'LER NE DİYECEK?

Mekana verilen ceza önceki gün uygulandı. Sabah erken saatlerde beach'e giden Yalıkavak Belediyesi zabıta ekipleri, La Plaj'ın kapısına mühür vurarak mekanı bir günlüğüne kapattı. Durumdan habersiz olan müşteriler ise kapıdan geri dönmek zorunda kaldı. Bunun üzerine gözler daha önce de gürültü nedeniyle kapısına kilit vurulan ve silahlı kavganın yaşanmasıyla Gündem olan mekanın sahipleri Hadise ile kız kardeşi Hülya Açıkgöz'e çevrildi.