DAMAT, KAYINVALİDESİNİ ÖLDÜRÜP KAÇTI

DAMAT, KAYINVALİDESİNİ ÖLDÜRÜP KAÇTI

18 Ağustos 2016 - 08:55

Gaziantep'te, 40 yaşındaki Coşkun Köse, aynı zamanda akrabası olan kayınvalidesi 64 yaşındaki Türkan Köse ile eşi Filiz Köse ve yeğeni Mustafa Erdoğan'ı bıçakla yaralayıp kaçtı.

 

Damat, Kayınvalidesini Öldürüp Kaçtı, System.String[]

Gaziantep'te 3 çocuklu Coşkun ve Filiz Köse çifti arasında şiddetli geçimsizlik yaşandı. Türkan Köse, şiddet mağduru olduğu kızı Filiz Köse'yi yanına aldı.

KAYINVALİDESİ, EŞİ VE EŞİNİN YEĞENİNİ BIÇAKLADI

Bu gelişmelerin ardından öfkelenen Coşkun Köse, evine gittiği kayınvalidesi Türkan Köse, eşi Filiz Köse ve içeride bulunan yeğeni Mehmet Erdoğan'ı bıçakla yaralayıp kaçtı. Aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Türkan Köse kızı Filiz Köse ve yeğen Mustafa Erdoğan, ambulansla hastanelere götürüldü.

 

 

 

KAYINVALİDE HAYATINI KAYBETTİ

Tedaviye alınan yaralılardan 3 çocuk annesi Türkan Köse, doktorların müdahalesine rağmen bu sabah kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Tedavisi süren Filiz Köse ve yeğeni Mehmet Erdoğan'ın sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi. Yaşlı kadının cesedi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kayınvalidesinin ölümüne yol açıp, eşini ve yeğenini yaralayıp kayıplara karışan Coşkun Köse'nin yakalanması için polis çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x