URLALI KADINLAR GÜÇLENİYOR

URLALI KADINLAR GÜÇLENİYOR

03 Kasım 2016 - 14:33

Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Genel Kurulu üretme ve çalışma hedeflerine hız kesmeden devam ediyor.

Urla Belediyesi’nin desteğiyle 2014 yılında kurulan ve kısa sürede 130 ortak sayısına ulaşan S.S.Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Bilgilendirme toplantısı Urit Sosyal Etkinlikler Salonu’nda Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın katılımıyla gerçekleşti.

Birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız diyen Başkan Sibel Uyar, “Kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayata katılımlarını görmek beni çok mutlu ediyor. Kooperatif ortakları Urla’yı yalnızca Türkiye’de değil yurtdışında da tanıtıyor. Urla’mızın güçlü ve marifetli kadınları gün geçtikçe güçlerine güç katıyorlar” dedi.

Kooperatifin 4 aylık faaliyet çalışmalarını anlatan Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Başkanı Duriye Kayserilioğlu, Ecobebek ile ticari ilişkiler kurduklarını ve ürünlerinin yurtdışı ve yurtiçi pazarlarda alıcılarla buluştuğunu ve siparişlerin devam ettiğini söyledi.

MARKALAŞMAK İSTİYORUZ

Urla Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda yer alan Unlu Mamüller Atölyesi ve Sebze Meyve İşleme Atölyesi’nin hazırlıklarını yaptıklarını, ürünlerini yasal mevzuata göre üretmek istediklerini dile getiren Kayserilioğlu, gıda alanında markalaşmak istediklerini belirtti.

Ayrıca kooperatif ortakları, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesi işbirliği ile Hatay Pazarı’nda Kooperatifler Buluşması adı altında her ayın ilk cumartesi yapılması planlanan pazarda etkinliğine katılacak. Çalışmalarında öncelikle Urla’yı tanıtmayı hedefleyen Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi E-ticaret web sitesinin kurulumunu tamamladı. Kısa sürede hizmete açılacak olan siteye www. urladanal.com adresinden ulaşılabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x