KIZ KAÇIRMAK İSTEYEN GENCE HALK OTOBÜSÜ ENGELİ!

KIZ KAÇIRMAK İSTEYEN GENCE HALK OTOBÜSÜ ENGELİ!

11 Kasım 2016 - 08:44

KIZ KAÇIRMAK İSTEYEN GENCE HALK OTOBÜSÜ ENGELİ!

İstanbul'da sevdiği kızı kaçırmaya kalkışan Emrah A.'nın kullandığı aracı, önünü kesen otobüs şoförüyle içindeki yolcular durdurdu. Kız kaçtı. Emrah A., "Yanıyorum abla" diye dert yandı.Benzerine zor rastlanacak 'kız kaçırma girişimini durdurma' olayı, geçtiğimiz salı akşamı yaşandı. Kadıköy – Rasathane güzergâhında, Aziz Koç'un kullandığı halk otobüsünün yolcuları, Küçükçamlıca – Bosna Bulvarı arasında yolda yürüyen genç bir kızın, zorla bir arabaya bindirilmeye çalışıldığını görünce telaşlandılar. Yolcuların uyarısı üzerine, otobüs şoförü kızın zorla bindirildiği aracın önünü kesti.

Otobüsten inen yolcular da genç kızın yardımına koştu. Bir otobüs dolusu yolcu etraflarını çevirince, kızı kaçırmaya çalışanlar ne yapacaklarını şaşırdı. Bu sırada araçtan inmeyi başaran genç kız, hızla uzaklaşarak gözden kayboldu.

'SEVİYORUM ABLA'

Aracın içinde bulunan üç kişiden Emrah A., hemen polisi arayan vatandaşlara, kaçırmaya çalıştığı kızın, akrabası olduğunu söyledi. "Sevdiğim kızdı" diye ağlayıp, kendisini bırakmaları için yolculara dakikalarca dil döktü. Araçtaki diğer iki kişi ise, kızı kaçırmadıklarını iddia edip, "Evine bırakacaktık" dediler ama fayda etmedi. Otobüs şoförü ve yolcular, polis gelene kadar üç genci bırakmadı.

BABASI VERMİYOR

Emrah A., gözyaşları içinde kayıplara karışan genç kızın arkasından bakarken, yaptığının doğru olmadığını söyleyen bir kadın yolcuya da "Abla yanıyorum ben. Vallahi sevdiğim kızdı o. Yolda yan yana yürüyorduk, zorla kaçırmadım" diye dert anlatmaya çalıştı.

Yolcular, "Kız isteseydi seninle gelirdi" şeklindeki çıkışınca da, "Âşığım deli gibi. Babası vermiyor. Kızı köye götürecek şimdi. Bir daha nerede bulacağım onu" diye dövündü. Yolcular, çılgın âşığı gelen polis ekibine teslim ettikten sonra otobüslerine binip evlerinin yolunu tuttular.Otobüsün önünü kesmesi ve yolcuların da üstlerine yürümesiyle 'kaçırdıkları' kızı bırakmak zorunda kalan gençlerden Emrah A., "Bu karanlıkta nereye gider. Bırakın gideyim peşinden" diye yalvarsa da polise teslim edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x