BALOTELLİ HEYECANI

BALOTELLİ HEYECANI

Nice’te göz dolduran bir performans sergileyen futbolun hırçın çocuğu için menajerler devreye girdi. Bordo-mavili yönetim şartları görüştü. 5 milyon euro’luk maliyetle karşılaşan Trabzon rakamı düşürmek için pazarlıklara devam ediyor.

19 Haziran 2017 - 10:18 - Güncelleme: 19 Haziran 2017 - 10:21

Doumbia, Gignac, Soldado, Bacca derken bordo-mavili takımın gündemine sürpriz bir isim daha geldi. O da futbolun hırçın çocuğu Mario Balotelli... Fransız ekibi Nice ile sözleşmesi sona eren İtalyan forvet için menajerler Trabzonspor'un kapısını çaldı. Daha önce Beşiktaş'a da önerilen 26 yaşındaki yıldıza geçmişinde birçok sorun bulunması nedeniyle ilk etapta çok sıcak bakmayan yönetim, daha sonra tekrar bir değerlendirme yaptı.

Balotelli'nin geçtiğimiz sezonki performansıyla Nice'in yakaladığı çıkışta önemli bir payı olduğunu düşünerek oyuncunun transfer edilebileceğine kanaat getiren idareciler, fiyat araştırmasına başladı. Balotelli'nin menajerinin ilk etapta 2 milyon euro imza parası ve yıllık 3 milyon euro civarında bir rakam talep etmesi yönetimi karamsarlığa iterken, bu oyuncuyla ilgili kesin kararın henüz verilmediği öğrenildi.

GOLCÜ AMA ASABİ
Geride kalan sezon Nice formasıyla 28 karşılaşmada 17 gol, 1 asistlik performans sergileyen Mario Balotelli, hırçınlığını da devam ettirdi. Söz konusu mücadelelerde sezonu toplam 10 sarı, 3 kırmızı kartla bitirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x