O ROLÜ OYNADIĞIM İÇİN PİŞMANIM!

O ROLÜ OYNADIĞIM İÇİN PİŞMANIM!

O ROLÜ OYNADIĞIM İÇİN PİŞMANIM!

31 Ağustos 2017 - 23:10

Mehmet Akif Alakurt'tan Adanalı İtirafı: Oynadığım İçin Pişman Olduğum Tek İştir
Başrollerini Oktay Kaynarca ile paylaştığı Adanalı dizisiyle ilgili çarpıcı bir itirafta bulunan Mehmet Akif Alakurt, "Bu dizi benim oynadığım için pişman olduğum tek iştir" dedi.
Başrolünü Cansu Dere ile paylaştığı 'Sıla'nın final yapmasının ardından rol aldığı 'Adanalı' dizisiyle şöhretin zirvesine çıkan Mehmet Akif Alakurt, yıllar sonra çarpıcı bir itirafta bulundu.
"ADANALI'DA OYNADIĞIMA PİŞMAN OLDUM"

Başrollerini Oktay Kaynarca ile paylaştığı diziden dolayı büyük pişmanlık duyduğunu söyleyen Alakurt, resmi Instagram sayfasında şu açıklamayı yaptı: "Adanalı fanlarına duyuru! sizin severek izlediğiniz bu dizi benim oynadığım için pişman olduğum tek iştir."
OYUNCULUĞU BIRAKTI

1979 doğumlu Mehmet Akif Alakurt, Best Model seçildikten sonra şansını oyunculukta denemeye karar vermiş, ilk olarak Kırık Ayna dizisindeli Ali Kirman karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştı.
BREZİLYA'YA YERLEŞTİ

Metropalas, Zeytin Dalı, sıla, Hacı, Adanalı, Reis, Fatih ve Fetih dizileriyle ekranda boy göstermeye devam eden Alakurt, son olarak 'Emanet' ile gündeme geldi. 'Evet' dediği projeleri birer birer yayından kaldırılan Mehmet Akif Alakurt geçtiğimiz yıl oyunculuğu bıraktığını açıkladı ve Brezilya'da bir çiftlik aldı ve oraya yerleşti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x