SEVDİĞİ ERKEĞİN BAŞKA BİRİYLE NİŞANLANDIĞINI ÖĞRENEN...

SEVDİĞİ ERKEĞİN BAŞKA BİRİYLE NİŞANLANDIĞINI ÖĞRENEN GENÇ KIZ FALEZLERDEN ATLADI

SEVDİĞİ ERKEĞİN BAŞKA BİRİYLE NİŞANLANDIĞINI ÖĞRENEN GENÇ KIZ FALEZLERDEN ATLADI

03 Temmuz 2017 - 16:28

Antalya'da 23 yaşındaki genç kız, sevdiği erkeğin başka birisiyle nişanlaması üzerine kendini falezlerden aşağı attı. Genç kızı kurtarmak isteyen görevli, kızı tutmuşken elinden kaçırdı.Antalya'da 23 yaşındaki genç kız elinde bira şişesiyle geldiği Muratpaşa ilçesi Atatürk Parkı falezlerinden ölüme atladı. Telefonla ağlayarak konuşan ve "Hakkınızı helal edin oğlun bana yanlış yaptı" diyerek falezlerden atlayan S.Y., deniz polisinin müdahalesiyle kurtarıldı.
VATANDAŞLAR ŞÜPHELENEREK POLİSE HABER VERDİ

Olay, saat 13.00 sırasında Muratpaşa ilçesi Atatürk Parkı falezlerde meydana geldi. Falezler üzerindeki seyir terasında elinde boş bira şişesi ile bir genç kızın telefonda ağlayarak konuştuğunu gören vatandaşlar durumu polis ekiplerini bildirdi. Bu sırada telefonla sürekli ağlayarak konuşan genç kız çevredeki kafelerden alkol istedi. Kısa sürede olay yerine gelen polis genç kıza yaklaşmak istediyse de sonuç alamadı.
GENÇ KIZA EKİPLER ALKOL VERDİ

Polisleri atlamakla tehdit eden ve isminin S.Y.(23) olduğu öğrenilen ve kısa mini bir elbiseyle terasın ucunda yer alan kız, zaman zaman boş bira şişesini kafasına vurdu. S.Y.'nin atlama ihtimaline karşı deniz polisinden yardım istendi. Vatandaşlardan alkol istemeye devam eden S.Y.'ye sağlık ve polis ekipleri bir garson eşliğinde alkol şişesi verilmesini kararlaştırdı. Ancak atlama ihtimaline karşı bu görevi sağlık ekipleri üstlendi.
"SANA ZARAR VERMİYORUM VER ŞU BİRAYI"

Bir erkek bir bayan sağlık görevlisi elinde bira şişesi ile genç kızın bulunduğu bölüme geldi. Sağlık görevlisinin elindeki şişeyi bırakmasını söylemesi üzerine S.Y., " Sana zarar vermiyorum ver şu birayı" diye bağırdı. 
ALKOL ŞİŞESİNİ ALAMAYINCA DEMİR KORKULUKLARIN ÖNÜNE GEÇTİ

Terasta uzun süre sağlık görevlilerinden alkol şişesini almaya çalışan S.Y. başarılı olamayınca demir korkulukların önüne geçti. Bu durum üzerine bira şişesi korkulukların bir metre önüne konularak,S.Y.'nin alması istendi. Sağlık görevlilerinin terastan ayrılmaması üzerine korkuluklarla ayakları denize dönük şekilde oturan S.Y.'nin dengesiz hareketleri yürekleri ağızlara getirdi. 
ÇIĞLIK ATARAK FALEZLERDEN DÜŞTÜ

S.Y.'nin dalgınlığından faydalanmak isteyen sağlık görevlisi elini uzattığı anda paniğe kapılan genç kız çığlık atarak falezlerden düştü. Sırt üstü suya düşen S.Y.'yi kurtarmak içinde deniz polisi hemen suya atladı. Çığlık atmaya devam eden S.Y. bota alınarak Kaleiçi Yat Limanı'na çıkarıldı. İlk müdahalesi ambulansta yapılan S.Y. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi 
"HAKKINIZI HELAL EDİN OĞLUN BANA YANLIŞ YAPTI"

İş görüşmesi için falezler üzerindeki işletmelere gelen vatandaş olayı şöyle anlattı: "Kız telefonda biriyle tartışıyordu. 'Hakkınızı helal edin oğlun bana yanlış yaptı. Oğlun başkasıyla nişanlanmayacaktı' Yaklaştım yanına ikna olmayınca polisi aradım. Sağlık ekipleri de ikna edemeyince atladı."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x