ARKA SOKAKLAR’DA SONA GELİNDİ! SUAT’A ARABA ÇARPIYOR...

ARKA SOKAKLAR'DA SONA GELİNDİ! SUAT'A ARABA ÇARPIYOR...

ARKA SOKAKLAR'DA SONA GELİNDİ! SUAT'A ARABA ÇARPIYOR...

23 Haziran 2017 - 12:15

Arka Sokaklar sezon finalinde Suat'a araba çarpıyor!
Arka Sokaklar 447. bölümüyle bu akşam yayınlanacak. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da yeni bölümüyle sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Peki araba çarpan Suat iyileşebilecek mi? İşte Arka Sokaklar sezon finalinde yaşanacaklar...Arka Sokaklar sezon finalinde Suat'a araba çarpıyor!
Arka Sokaklar 447. bölüm fragmanları yayınlandı. Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar bu akşam yayınlanacak bölümüyle ekranlara bir süreliğine veda edecek. Arka Sokaklar final bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Mesut komiserin eşi Suat'a ne olacağı merak ediliyor.
Rıza, İlhan’ın ölmediğini anlamıştır. İlhan, Rıza’nın her şeyden haberdar olduğunu öğrenince Ferruh’a, Rıza’yı ortadan kaldırması için talimat verir. Ferruh, adamlarıyla beraber, Rıza’nın içinde olduğu cenaze aracına gelir. Silahlarını Rıza’ya doğrulturlar.
Durul, Erdal ve İskender, madde bağımlısı üç gençtir. Araç soygunu yaparlar ve sürücüyü yaralayıp kaçarlar. İskender yakalanır; ancak diğerleri kaçarlar. Yeni planları kuyumcu soygunudur. Altınları alıp kaçacaklarken Erdal yakalanır. Durul kuyumcudan çaldıklarıyla kaçar.
Çoban Ailesi’nin evini, düğün telaşı sarmıştır. hüsnü çoban, kemerleri sıkmıştır; ancak, Suat biricik oğlunun her şeyini eksiksiz yapabilmek için kredi bile çekmiştir. Alışverişler yapılmış, altınlar alınmıştır. Herkes neşe içinde düğün salonuna gelir. Düğünün ilerleyen saatlerinde, Suat altınları evde unuttuğunu hatırlar. Nazike ile beraber eve dönüp altınları alırlar. Dönüş yolunda, polisten kaçan Durul, arabasıyla Suat’a sert bir şekilde çarpar. Arda ve Tunç olaya şahit olur ve hemen ambulans çağırırlar. Suat, ameliyata alınır ve durumu çok kritiktir. Bütün ailesi ve sevenleri, Suat’ın ayağa kalkması için dua eder. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x