GIDA ZEHİRLENMESİ 62 KİŞİ HASTANELİK OLDU!

GIDA ZEHİRLENMESİ 62 KİŞİ HASTANELİK OLDU!

GIDA ZEHİRLENMESİ 62 KİŞİ HASTANELİK OLDU!

10 Mayıs 2017 - 08:50

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, bir mevlitte ikram  edilen yemeklerden yiyen, aralarında kadın ve çocuklarında olduğu 62 kişi, gıda  zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.Alınan bilgiye göre, İstasyon Mahallesi'nde Numan A. tarafından  okutulan mevlitin ardından davetlilere çorba ve tavuklu bulgur pilavı ikram  edildi.

Yemeklerden yiyen aralarında kadın ve çocuklarında olduğu 62 kişi, bir  süre sonra baş dönmesi ve mide bulantısı şikayeti üzerine ambulanslarla Doç. Dr.  Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ve Belediye Başkanı Mustafa Güler,  tedavi altına alınan vatandaşları ziyaret ederek, doktorlardan durumları hakkında  bilgi aldı.

  Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tedavi altına alınan  vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek, "Bir mevlit  programında ev sahibinin ikram ettiği yemeklerden yiyen vatandaşlarımızdan  bazılarının fenalaşması üzerine gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye  kaldırıldılar. Doktorlarımız görevinin başında. Gerekli müdahaleler yapıldı.  Sevindirici taraf ise herhangi bir ağır vakanın olmamasıdır." diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x