BAHÇELİ: SUİKASTIN BAĞLANTILARI AÇIĞA ÇIKARILMALI

BAHÇELİ: SUİKASTIN BAĞLANTILARI AÇIĞA ÇIKARILMALI

BAHÇELİ: SUİKASTIN BAĞLANTILARI AÇIĞA ÇIKARILMALI

20 Aralık 2016 - 12:32

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Rus Büyükelçi’yi sırtından vuran katilin eğer varsa bağlantıları, kim ya da kimler tarafından devşirilip kullanıldığı her yönüyle açığa çıkarılmalıdır. Hiçbir sebep, hiçbir bahane ülkemize ve milletimize emanet yabancı bir elçinin katledilmesini haklı gösteremeyecektir" dedi.

Bahçeli'nin açıklamasından başlıklar şöyle:

Tüm bu düşmanca gelişmelere rağmen Türkiye, içine düşürüldüğü zor günleri aşacak, saldırıları göğüsleyip püskürtebilecek güçtedir. Hayasız komplolar, hain tuzaklar, hasmane tutumlar Türkiye Cumhuriyeti’ni yolundan döndüremeyecek, terör örgütleri ve arkalarındaki çevreler amaçlarına ulaşamayacaklardır.

İnancım odur ki Türkiye-Rusya Federasyonu arasındaki ilişkiler terörizme kurban edilmeyecek kadar köklü, kalıcı ve derindir. Bu nedenle iki ülke arasındaki diyalogların sağduyu, sabırlı ve karşılıklı çıkarlara saygı çerçevesinde idame ve idaresine riayet gösterilmelidir. Rus Büyükelçi’yi sırtından vuran katilin eğer varsa bağlantıları, kim ya da kimler tarafından devşirilip kullanıldığı her yönüyle açığa çıkarılmalıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x