ESKİ SİVASSPORLU FUTBOLCUDAN, SUNUCUYA ERDOĞAN CEVABI

ESKİ SİVASSPORLU FUTBOLCUDAN, SUNUCUYA ERDOĞAN CEVABI

Eski Sivassporlu futbolcu Jacques Faty, Fransa'da katıldığı canlı yayında "Erdoğan muhalif kişileri öldürüyor." sözlerine sinirlendi, "Doğru değil abartmayın. Ben İstanbul'dayım." dedi.

12 Haziran 2017 - 11:01

 BFM Sport kanalında Futbol ile din ilişkisinin konuşulduğu programda program sunucularının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan söylemlerine eski Sivassporlu futbolcu Jacques Faty tepki gösterdi.

Program sunucularından Daniel Riolo'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı iyi biri mi sorusuna, "Tabi ki iyi biri. Ülkesi için çok iyi işler yaptı. Halkına daha çok hak tanıyor" diye cevap verdi. Sunucunun Erdoğan'un kendisine muhalif kimseleri öldürdüğü yönündeki skandal açıklamalarına karşı Faty, "Kimi öldürüyor? Doğru değil abartmayın. Ben İstanbul'dayım." ifadelerini kullandı.

"İFTİRA ATANLARA HİÇ TAHAMMÜLÜM YOK"
Program suncusu Gilbert Brisbois'in konunun hassas olduğunu söyleyerek araya girmesi üzerine ise Faty, "Herkesin fikrine saygı göstermek gerekir, ya da yapıcı bir şekilde tartışarak ilerleyelim. Ancak ben kapalı ve cahil insanları sevmiyorum. Hele ki iftira atanlara hiç tahammülüm yok." şeklinde konuştu.

DÖVİZ BOZDURMUŞTU
Jacques Faty, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'dövizinizi bozdurun' çağrısına da uymuştu. "TL'yi ve hükümeti desteklemek için paramı bozdurdum" diyen Faty, o dönem 5 bin sterlinini TL'ye çevirmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x