Hollanda’dan sonra ilk kez geldiği Ankara’da böyle...

Hollanda'dan sonra ilk kez geldiği Ankara'da böyle karşılandı...!

Hollanda'dan sonra ilk kez geldiği Ankara'da böyle karşılandı

20 Mart 2017 - 15:01

Hollanda'dan sonra ilk kez geldiği Ankara'da böyle karşılandı
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Hollanda'dan sınır dışı edilmesinin ardından ilk kez geldiği Ankara’da Kahramankazanlı gençler tarafından çiçeklerle karşılandı.
AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları üyesi gençler, Hollanda tarafından sınır dışı edilen Aile ve Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya, olayın ardından ilk kez geldiği Ankara’da sürpriz bir karşılama düzenledi.

İstanbul’dan Ankara’ya hava yolu ile gelen Bakan Kaya, Esenboğa Havalimanı’nda, AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları’na üye bir grup tarafından karşılandı. Kahramankazanlı gençler Bakan Kaya’yı ellerindeki çiçekler ve üzerinde "Yalnız Değilsin Kahramankazan Seninle" yazılı pankartla karşıladı. AK Parti Kahramakazan İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Özden, Bakan Kaya’ya çiçeği takdim etti. Bu sırada Bakan Kaya ile aynı uçakta Ankara’ya dönen Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’ya da Kahramankazanlı gençler çiçek takdim etti.

Kaya, sürpriz karşılaması sonrası oldukça duygulandığını belirterek, bu ince davranışlarından dolayı Kahramankazanlı gençlere teşekkürlerini iletti. Bu karşılamanın kendisi için de sürpriz olduğunu ifade eden Kaya, son derece mutlu olduğunu söyledi.

AK Parti kahramankazan İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Özden de, Bakan Kaya’ya yapılan bu insanlık dışı ve hiçbir diplomatik nezakete sığmayan muamele dolayasıyla Hollanda’yı lanetlediklerini söyledi. Özden, "Sayın bakanımız asla yalnız olmadığını göstermek için bu sürpriz karşılamayı yaptık. Bu olay kendilerini demokrasinin beşiği ve savunucusu olarak gösteren başta Hollanda ve diğer Avrupa ülkelerinin iki yüzlülüklerini ortaya koymuştur. Avrupa’ya buradan sesleniyoruz ve ‘sabrımızı taşırmayın’ diyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 16 Nisan’dan sonra inşallah Avrupa’ya ve tüm dünyaya gerekli mesajı vereceğiz" diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x