FENERBAHÇE’YE MEHMET EKİCİ MÜJDESİ!

FENERBAHÇE'YE MEHMET EKİCİ MÜJDESİ!

FENERBAHÇE'YE MEHMET EKİCİ MÜJDESİ!

06 Eylül 2017 - 22:10

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımla birlikte çalışamayan Mehmet Ekici, sarı lacivertlilerle antrenmanın tamamında yer aldı.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir özel program uygulayan ve takımla birlikte çalışmalara katılamayan Mehmet Ekici, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 10.30’da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Fenerbahçeli futbolcular, antrenmanın ilk bölümünde salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Sahadaki çalışmalar ise ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.
Mehmet Ekici antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken; Yigithan Güveli, takımdan ayrı özel program uyguladı. Robin van Persie’nin tedavisine devam edildi.

Milli takımlarda bulunan oyuncularımız Nabil Dirar, Mauricio Isla ve Giuliano Victor De Paula antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe, Başakşehir maçı hazırlıklarına, 7 Eylül Perşembe günü yapacağı çalışmalarla devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x