BAŞKAN UĞURLU ASKER UĞURLADI

BAŞKAN UĞURLU ASKER UĞURLADI

09 Kasım 2016 - 11:42

BAŞKAN UĞURLU ASKER UĞURLADI

YOLUN AÇIK OLSUN YİĞİDİM

 

Cep telefonu ile mesaj atarak asker uğurlamasına kendisini davet eden Rıdvan Gündüz isimli gencin isteğini kırmayan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, mesai arkadaşlarıyla birlikte Gündüz ve ailesini bu gururlu günde yalnız bırakmadı.

 

Bir süre önce, cep telefonuna mesaj atarak askere gideceğini ve uğurlamada ailesiyle birlikte kendisini de görmek istediğini belirten Rıdvan Gündüz isimli genci kırmayan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, mesai arkadaşlarıyla birlikte sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Acemi birliği Isparta’ya çıkan Gündüz’ün yaşadığı Halilbeyli Mahallesi’ndeki evine giden ve uğurlamaya katılan Başkan Uğurlu ve ekibi, Gündüz’e hem moral verdi hem de hayırlı tezkereler diledi. Başkan Uğurlu ve ekibini karşısında gören Rıdvan Gündüz ve ailesi duygu dolu anlar yaşarken; Başkan Uğurlu vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

Vatan savunmasının kutsal bir görev olduğunu dile getiren Başkan Uğurlu, “Her yıl binlerce gencimiz, büyük bir heyecan ve coşkuyla vatanımızı korumak ve savunmak için askere gidiyor. Ailelerimiz de evlatlarının böylesi önemli bir vazifeyi yerine getireceği için onlarla gurur duyuyor ve bunu paylaşmak için yakınlarıyla bir araya geliyor. Biz de, bize ulaşan genç kardeşimizin bu heyecanına ortak olmak ve onu yolcu etmek için buraya geldik. Kendisine şimdiden hayırlı tezkereler diliyoruz. Aziz milletimizi ve vatan toprağımızı koruyan kahramanlarımıza, Allah’tan güç ve sabır vermesini diliyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x