TÜRKİYE KOSOVA MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA ?

TÜRKİYE KOSOVA MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA ?

11 Kasım 2016 - 11:09

Fatih Terim sürpriz bir hamle yaparak A Milli Takımkadrosuna Arda, Selçuk ve Burak'ı da dahil etti. Şimdi gözler Türkiye Kosova maçına çevrildi. Peki Türkiye Kosova maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Türkiye-Kosova maçına Macar hakem.. A Milli Futbol Takımı'nın 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Kosova ile yapacağı karşılaşmayı, Macaristan Futbol Federasyonundan Tamas Bognar yönetecek. A Milli Futbol Takımı'nın 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 12 Kasım Cumartesi günü Kosova ile yapacağı karşılaşmanın hakemleri belli oldu.  Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, milli takımın Antalya Stadı'nda saat 20.00'de Kosova ile yapacağı karşılaşmada, Macaristan Futbol Federasyonundan Tamas Bognar görev alacak.      

Mücadelede Bognar'ın yardımcılıklarını Balazs Buzas ve Zsolt Varga yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ferenc Karako olacak.      
 

Türkiye Kosova maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?


Türkiye Kosova milli maçı 12 Kasım Cumartesi akşamı sahne alacak. Karşılaşma saat 20:00'da başlayacak ve TV 8 kanalından canlı olarak yayınlanacak.
 

A Milli Futbol Takımı'nın Kosova kadrosu açıklandı  


Arda Turan, Selçuk İnan, Gökhan Gönül ve Burak Yılmaz, EURO 2016'dan sonra ilk kez milli takıma davet edildi - Medipol Başakşehir'in 34 yaşındaki stoperi Yalçın Ayhan ve forveti Mehmet Batdal ile Feyenoord'dan Bilal Başacıkoğlu, ilk kez aday kadroya çağrıldı.                    

 A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 12 Kasım Cumartesi günü Kosova ile oynayacağı maçın aday kadrosu açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Barcelona'dan Arda Turan, Galatasaray'dan Selçuk İnan, Beşiktaş'tan Gökhan Gönül ve Beijing Guoan'dan Burak Yılmaz'ı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan (EURO 2016) sonra ilk kez milli takıma davet etti.      

Bu 4 isim, EURO 2016'dan sonra 3'ü resmi, 1'i hazırlık olmak üzere toplam 4 maçta aday kadroya alınmamıştı. Fatih Terim'in belirlediği 28 kişilik kadroya Medipol Başakşehir'in 34 yaşındaki stoperi Yalçın Ayhan ve forveti Mehmet Batdal ile Feyenoord'dan Bilal Başacıkoğlu, ilk kez çağrıldı. Öte yandan İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Deportivo'da başarılı bir sezon geçiren Emre Çolak da 1 yıl aradan sonra tekrar A Milli Takım'ın kadrosunda yer buldu.    

Sarı kart cezası nedeniyle Kosova maçında forma giyemeyecek Borussia Dortmund'dan Emre Mor, aday kadroya alınmadı. Son kadroda yer alan ancak sakatlığı bulunan Ozan Tufan ve Caner Erkin'in yanı sıra Hakan Balta, Yasin Öztekin, Olcay Şahan ve Mevlüt Erdinç de aday kadroya davet edilmeyen isimler arasında bulundu.      

Milli takımın 28 kişilik kadrosunda Fenerbahçe'den 5, Medipol Başakşehir'den 4, Beşiktaş'tan 3, Galatasaray, Trabzonspor ile Bayer Leverkusen'den ikişer, Bursaspor, Fortuna Düsseldorf, Gençlerbirliği, Freiburg, Feyenoord, Deportivo, Barcelona, Beijing Guoan, Twente ve Maniz 05'ten birer futbolcu yer aldı.

Ay-yıldızlı takımın Kosova maçı için belirlenen 28 kişilik aday kadrosu şu şekilde:      


Kaleci: Harun Tekin (Bursaspor), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir)      

Defans: Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Gökhan Gönül (Beşiktaş), Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Ahmet Yılmaz Çalık (Gençlerbirliği), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Yalçın Ayhan (Medipol Başakehir)      

Orta saha: Bilal Başacıkoğlu (Feyenoord), Cengiz Ünder (Medipol Başakşehir), Emre Çolak (Deportivo), Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Mehmet Topal, Volkan Şen (Fenerbahçe), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Selçuk İnan, Tolga Ciğerci (Galatasaray), Arda Turan (Barcelona)      

Forvet: Burak Yılmaz (Beijing Guoan), Cenk Tosun (Beşiktaş), Enes Ünal (Twente), Mehmet Batdal (Medipol Başakşehir), Yunus Mallı (Mainz 05)      

Aday kadro, 7 Kasım Pazartesi günü İstanbul'dan maçın oynanacağı Antalya'ya giderek Belek'te kampa girecek.                  
 

Türkiye - Kosova maçı bilet fiyatları ne kadar?



Türkiye-Kosova maçının biletleri 15 ile 50 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Bilet fiyatları şu şekilde: 

1. Kategori: 50 TL

2. Kategori: 30 TL

3. Kategori: 15 TL
 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x