MUCİZEVİ ! CİLT SIKILAŞTIRMA YÖNTEMLERİ...

MUCİZEVİ ! CİLT SIKILAŞTIRMA YÖNTEMLERİ...

MUCİZEVİ ! CİLT SIKILAŞTIRMA YÖNTEMLERİ...

15 Mart 2017 - 11:26

Cilt Sıkılaştırma
Cilt otuzlu yaşlara geldiğinde sıkılığını kaybeder ve sarkmalar meydana gelir. Cilt sıkılaştırmak ihtiyacı da bu noktadan sonra hissedilir. Fakat aslında yapılması gereken cilt sarkmadan ve sıkılığını kaybetmeden önce bu durumu önlemek için hazırlıklar yapmak ve cildin yapısını desteklemek. Yine de doğal yöntemler ile cildin sıkılığı yeniden kazanılabilir ve ciltte yenilenmeler yapılabilir. Doğal yollar ile cilt nasıl sıkılaştırılır konusunu maddeler halinde ele almak gerekirse:

– Cilt bakımına dikkat edilmeli ve cildin genel bakımı aksatılmamalıdır. Bu anlamda cilt günde iki defa temizlenmeli ve nem ihtiyacı giderilmelidir.

– Sarkan cilt için gül suyu çok iyi gelmekte. Cildi toparlamakta ve yapısını desteklemektedir. Bu anlamda cilt temizlendikten sonra gül suyu ile tonik yapılmalı ve ardından cilt tipine uygun bir nemlendirici ile cilt nemlendirilmelidir.

– Günlük olarak yapılabilecek yüz egzersiz hareketleri yapılmalı ve bunun yanı sıra cilde yer çekiminin tersi yönünde masaj yapılarak cildin duruşu desteklenmelidir.


Bir de bu yazılarımıza bakın:
– Cilt tipine uygun olarak hazırlayacağınız doğal maskenin içerisine ekleyeceğiniz elma sirkesi de cildinizi toparlar ve bozulan yapı taşlarını onarır. Aynı zamanda elma sirkesini tonik olarakta kullanabilirsiniz. Kokusu biraz keskin olsa da güzel etkisi için kokusuna aldırmamanız gerekiyor.

– Cildi sıkılaştırmak için vitaminlerden de faydalanılabilir. Örnek vermek gerekirse E Vitamini tam bir cilt bakım ürünüdür. E vitamini dilerseniz maskelerinize ekleyebilir veya direkt olarak ta uygulayabilirsiniz.

– Buğday yağı tıpkı E vitamini gibi cilt için oldukça iyi bir bakım yağıdır. Buğday yağından alacağınız iki damla ile hem ciltteki kırışıklıkları hem de cilt sarkmalarını masaj yaparak önleyebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x