SURVIVOR’DAN ELENEN ŞOK İSİM!

SURVIVOR'DAN ELENEN ŞOK İSİM!

SURVIVOR'DAN ELENEN ŞOK İSİM!

19 Nisan 2017 - 10:38

Survivor'da birleşme partisinin ardından ilk eleme heyecanı yaşandı. Büyük heyecana sahne olan elemede bir kişi daha Survivor adasına veda etti. Peki Survivor son bölümünde neler yaşandı? Survivor adasından kim gitti gibi sorularının cevabı haberimizde...
Survivor'da eleme heyecanı yaşandı. Birleşme partisinin ardından Survivor 2017'de gözler yine elemeye çevrildi. Eleme için ünlülerden ve gönüllülerden ikişer aday potaya çıktı. Eleme adayları Gönüllülerden Berna, Gökhan ve Ünlülerden Sabriye ve Pınar olmuştu. Bu 4 adaydan biri adaya veda etti. Survivor kim elendi 2017 sorusu cevap buldu. Survivor eleme heyecanına dair tüm detayları fanatik.com.tr'den takip edebilirsiniz. Survivor eleme heyecanı haberimizde...
 Survivor'da Kim Elendi ?
Survivor kim elendi 2017 sorusunun bugün gerçekleştirilecek konsey ile yanıt buldu. Survivor fanlarının en çok sorduğu soru Survivor kim elendi 2017'nin cevabı Pınar odu. 
Pınar'ın elendikten sonraki ilk sözleri!
Tabi ki çok üzgünüm. Ama konuşmamı aynı şekilde devam ettireceğim. Benim için hayırlısı buymuş. Buraya gelirken Kıbrıs'a gitmek ve bayan şampiyon olmak istiyordum seneler sonra. Ama planlarım bu şekildeyken şuan meşalem sönmüş oldu. Hayat zaten biz plan yaparken yaşadıklarımızdan ibaret bence. Şu anki ruh durumum nasıl söylesem. Sanki ruhum yukarı çıkmış olayları dışarıdan izliyor gibi. Bence henüz idrak edemedim ismimin söylenmesinden sonra. Önümüzdeki bir iki daha çok dokunacağını düşünüyorum. Bu haldeyken biraz güzel şeylerden bahsetmek istiyorum. 
Ben buradaki bütün arkadaşlarımın şanslarının farkında olup sıkıntılar yaşasa bile devam etme gücünü kendilerinde bulmasını diliyorum. Çünkü herkesin burada bir son kullanma tarihi var. Kimse umarım bilerek kalp kırmaz demiştim. Umarım süreç bütün arkadaşlarım için iyi gider.
Survivor 2017 yarışmacılarından Pınar Saka kimdir?
Milli atlet olan Pınar Saka, 100, 200 ve 400 metre kategorilerinde ülkemiz adına birçok başarıya imza attı. Amerika Birleşik Devletleri'nde “Haftanın Bayan Atleti” seçilen Pınar Saka, ABD’nin New York kentinde katıldığı yarışta bayanlar 400 metrede Türkiye rekoru kırmayı başardı. Pınar Saka, bu kategoride 53 saniyenin altına inen ilk Türk bayan atlet olma başarısını gösterdi.
Survivor'da haftanın birincileri kim oldu?
Erkeklerde birinci isim 39 puanla Ogeday ikinci isim ise puanla Serhat oldu. Kızlarda birinci olan isim 28 puanla Tuğçe, ikinci isim ise 23 puanla Elif oldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x