AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE PARTİ SÖZCÜSÜ ÜNAL :...

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE PARTİ SÖZCÜSÜ ÜNAL : TASVİP ETMİYORUZ

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE PARTİ SÖZCÜSÜ ÜNAL : TASVİP ETMİYORUZ

14 Eylül 2017 - 14:27

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, cezaevinde tutuklu bulunan eski milletvekili Aysel Tuğluk'un annesinin cenaze töreninde yaşananlara ilişkin, "Anne ve ölüm, kimliklerin, inançların ötesinde bize hayatın kendisini sunar.Bu topraklarda bin yıldır ortak hayatı paylaşıyoruz.Yaşananları hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabında, cezaevinde tutuklu bulunan eski milletvekili Tuğluk'un vefat eden annesi Hatun Tuğluk'un  cenazesinin defni sırasında yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mahir Ünal, "Anne ve ölüm, kimliklerin, inançların ötesinde bize  hayatın kendisini sunar. Bu topraklarda bin yıldır ortak hayatı paylaşıyoruz.  Yaşananları hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz. Hükümetimiz bu konuda üzerine düşeni  yapmakta ve yapmaya devam etmektedir. İçişleri Bakanlığımız ve Hükümet Sözcümüz  gerekli açıklamaları yapmıştır. Acılı aileye başsağlığı diliyorum." ifadesini  kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x