ERKEKLERİN ZEVK NOKTALARI NELERDİR?

ERKEKLERİN ZEVK NOKTALARI NELERDİR?

16 Kasım 2017 - 23:50

Seksi daha canlı hale getirebilmek için çeşitli yöntemler vardır. Kadın ve erkek için oldukça önemli olan seks sırasında partnerler genellikle nasıl davranacaklarını ve nereyi uyaracaklarını pek bilmez. Bu durumun önüne geçebilmek için bilim tarafından kanıtlanmış çeşitli zevk noktaları vardır. Peki, erkeklerin zevk noktaları nelerdir? 

Boyun bölgesini öpücüklere boğun

Erkeklerin en çok tahrik oldukları noktalardan biri olan boyun bölgesi oldukça hassas bir bölgedir. Seks esnasında öpüldüğünde erkeğe büyük bir haz veren bu bölge erkeklerin en çok zevk aldıkları noktadan biridir.

Göğüs uçlarına dokunun

Erkeklerin önemli zevk noktalarından biri de göğüs uçlarıdır. Öpüp hafifçe ısırarak partnerinizin aldığı hazzı arttırabilir, onu daha fazla tahrik edebilirsiniz.

Kulak memelerini öpün

Partnerinizi uyarmak ve sekse hazırlamak için kulak memelerini öpebilir, küçük ısırıklarla onu sekse hazırlayabilirsiniz.

Avuç içlerine dokunun

Ellerimizin içleri dışına göre oldukça hassastır. Erkeklerde de bu durum değişmez. Birçok masaj tekniğinde kişilerin avuç içlerine dokunularak beyindeki pozitif enerji merkezlerinin uyarılması sağlanır. Partnerinizin avuç içlerine dokunduğunuzda beynine sinyal göndererek seks için daha fazla uyarabilirsiniz.

Frenulum bölgesini ihmal etmeyin 

Penisin hemen altındaki bu nokta genellikle ihmal edilir. Erkeklerin bir başka G noktası olan frenulum bölgesine küçük dokunuşlarla partnerinizin alacağı hazzı ikiye katlayabilirsiniz.

Testislerin birleşim çizgisine dokunun

Erkeklerin uyarılması için oldukça önemli olan testislerin birleştiği nokta oldukça önemlidir. Testislerin birleşim çizgisine küçük dokunuşlar yaparak alacakları hazzı arttırabilirsiniz.

Penis ve çevresine dokunulmasından haz alırlar

Erkeklerin en fazla haz aldıkları noktadan birisi penis ve çevresidir. Penis ve etrafındaki dokular hemen uyarılmaya hazırdır.

Bel çukuruna küçük dokunuşlar yapın

Kadınlarında haz aldıkları bir nokta olan bel çukuru erkeklerinde önemli haz noktalarından biridir. 

Kasıklarına parmak uçlarınızla dokunun

Karnın altı kısmından başlayıp penisine kadar uzanan bölgeyi parmak uçlarınızla dokunarak uyarabilirsiniz. 

Orgazm süresini uzatmak için perine bölgesine dokunun

Erkeklerin en önemli G noktalarından biri olan makat ve yumurtalıkların arasında kalan ince deri (perine) bölgesine seks sırasında dokunarak daha fazla haz almalarını sağlayabilir ve orgazm sürelerini arttırtabilirsiniz. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x