ÜNLÜ ŞARKICININ KOLUNDAKİ ŞEYLER HAYRANLARINI ŞOK ETTİ

ÜNLÜ ŞARKICININ KOLUNDAKİ ŞEYLER HAYRANLARINI ŞOK ETTİ

01 Ağustos 2016 - 09:35 - Güncelleme: 01 Ağustos 2016 - 09:38

Bodrum'da Pasha Clup'te canlı performansıyla sevenlerinin karşısına çıkan Yıldız Tilbe'nin kollarındaki lekeler dikkat çekti. Yıldız Tilbe'nin Kollarındaki Lekeler Dikkat Çekti Bodrum'da bir clup'de sahne alan Yıldız Tilbe'nin kollarındaki lekeler sevenlerini üzdü. Tilbe'yi izlemeye gelenler fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışırken ünlü sanatçı ise yaptığı danslarla kendinden geçti. Şakı söylerken kollarındaki lekeler ise dikkatlerden kaçmadı.

BİLETLER SAATLER ÖNCE TÜKENDİ

Bodrum Gümbet Barlar Sokağı'nda bulunan Pasha Clup'de sahne alan Yıldız Tilbe sahneye çıkmadan saatler önce bilet satışları bitti. Kapıları erken saatte müşterilerine kapatan clup'de izdiham oluştu. Yaklaşık 2 bin kişinin geldiği kulüpte Tilbe hayranları fotoğraf çektirmek için bir birleriyle yarıştı.

SAHNEDE SAÇLARINI SU İLE DÜZELTTİ

Bodrum'un en ünlü mekanların dan biri olan Pasha Clup'te Yıldız Tilbe sahne aldı. Eski ve yeni şarkılarını seslendiren Tilbe, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Hareketli ve slow şarkılarıyla hayranlarının karşısına çıkan ünlü şarkıcı yaptığı danslarla da ilgi odağı oldu. Tilbe, hayranlarından büyük beğeni topladı. Zaman zaman hayranları ile beraber şarkılarını seslendiren Tilbe, yaklaşık 3 saat boyunca canlı performans sergiledi. Ünlü sanatçının sahneye çıkar çıkmaz su ile saçlarını düzeltmesi dikkatlerden kaçmadı.

BACAKLARINDA DA VAR

Geçtiğimiz yıl aynı kulüpte eğlenmeye gelen Yıldız Tilbe'nin giydiği şortu ile bacaklarındaki pul pul olan lekeler dikkatlerden kaçmamıştı. Sedef hastası olduğu söylentilerine ses çıkarmayan Tilbe bu yıl aynı kulüpte sahne aldı. Ünlü sanatçının bacağındaki lekelerin aynısının kollarında da olması dikkatlerden kaçmadı. İki kolunda da pul pul lekeler olan Tilbe'nin sedef hastası olduğu ideaları yeniden gündeme geldi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x