ALEYNA TİLKİ KİMDİR ?

ALEYNA TİLKİ KİMDİR ?

10 Ekim 2016 - 21:30

Sosyal medyada da önemli bir takipçi sayısına sahip olan genç şarkıcının hayatı bir müzik programında değişti. Ağustos ayında Emrah Karaduman'ın düzenlemesiyle seslendirdiği Cevapsız Çınlama şarkısıyla dinlenme rekorları kıran Aleyna Tilki dikkatleri üzerine çekmeyi başardı

Dünyanın en çok ziyaret edilen video izleme sitelerinden biri olan Youtube'de çok kısa sürede 50 milyon izlenmeye ulaşan Tilki yeni projelerle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yaşına rağmen milyonları deviren 16'lık prenses Aleyna Tilki her geçen gün rekorunu da geliştiriyor. Neredeyse günde bir milyonluk bir ortalama ile Youtube'un enlerine giren Tilki'nin bundan sonraki performansı da merak ediliyor. Özellikle kızların büyük ilgi gösterdiği Aleyna Instagram ve Twitter'daki takipçi sayısıyla da parmak ısırtıyor.

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x