PKK’YA BÜYÜK DARBE !

PKK’YA BÜYÜK DARBE !

PKK’YA BÜYÜK DARBE !

30 Ocak 2017 - 09:06

Van'ın Başkale ilçesinde son iki aydaki operasyonlarda ele  geçirilen bir milyon 367 bin paket kaçak sigara yakılarak imha edildi.
İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Çamlık Jandarma Karakol Komutanlığı  ekiplerinin düzenlediği 11 operasyonda ele geçirilen bir milyon 367 bin paket  kaçak sigara, depolara konuldu.

Başkale Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla kaçak sigaralar,  kamyonlara yüklenerek Çamlık Mahallesi'ndeki çöplüğe getirildi. Sigaralar, yakılarak imha edildi.

42 BİN PAKET DAHA KAÇAK SİGARA VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan Van'ın Başkale ilçesi'nde jandarma tarafından devam eden operasyonlarda 42 bin 300 paket kaçak sigara, 4 av tüfeği, 1 tabanca ve silahlara ait mühimmat daha ele geçirildi.

Başkale İlçe  Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları çalışmalar kapsamında Açıkağıl Mahallesi'nde önceden belirlenen 4 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda, R.K, E.K, M.K. ile Ö.D'ye ait ev ve depolarda arama yapıldı. Yapılan aramalarda 42 bin 300 paket kaçak sigara, 4 av tüfeği, bir tabanca, 2 şarjör ve bu silahlara ait çok sayıda mühimmat ele geçirdi. Operasyonra 4 şüpheli ise gözaltına alındı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x