’’İDAMA DÜNDEN VARIZ’’

''İDAMA DÜNDEN VARIZ''

02 Kasım 2016 - 22:10

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, idamın geri getirilmesi tartışmalarıyla ilgili olarak, “AKP hazırsa, MHP dünden vardır. Sayın Başbakan’a diyorum ki, gelin bu işi bitirelim, milletimize ve ülkemize düşmanlık yapanların hakkından gelelim” dedi. Bahçeli, partisinin grup toplantısında özetle şunları söyledi:

DÜĞÜMLERİ ÇÖZERİZ

“7 Haziran-1 Kasım arasında yaşananları tarih elbette yazacak, o dönemdeki siyasi tarafların nerede durduklarını objektif olarak açıklayacaktır. Bize hayırcı diyenler, koalisyondan kaçtığımızı uyduranlar, günü geldiğinde eğer yaşıyorlarsa mahçup olacaklar. Bizi yüzde 60’lık bloka mahkûm etmeye kalkıştılar. CHP’nin kuyruk acısı ta buraya dayanmaktadır. Ancak inançlarımızla bağdaşmayan bir koalisyona sonu ölüm de olsa girmeyiz. Dediler ki, MHP, AKP’nin önünü açtı. Biz yalnızca Türkiye’nin önünü açar, düğümleri çözeriz.

SİYASET AYAĞINA DEĞMEDİ

29 Ekim’de yayımlanan KHK’larla 10 bin 159 memur ihraç edilmiştir. İhanet edenler ayıklanmalı; ama cılız ve ucuz suçlamalarla iktidar gücünü kötüye kullanmaktan da kesinlikle uzak durulmalıdır. Zabıt katibine, garsona, sıvacıya, hizmetliye, ebe ve hemşireye kadar inen; ama hâlâ siyaset ayağına değmeyen, üst mevkilere dokunmayan FETÖ’yle mücadelenin, bu gidişle inandırıcılığını kaybetmesi olağan ve mümkündür. Kimin ByLock’u varsa deşifre edilsin.

ByLock’la ilgili gazetelerde röportajı yayınlanan, ismini değiştirip ABD’ye kaçan ve yabancı istihbaratlara uşaklık yapan ajan ve alçakların manipülasyonlarıyla FETÖ operasyonlarının sulandırılmak istendiği de ortadadır. Gizlenmiş abi ve ablaların saklandıkları delikten çıkarılmaları, Pensilvanya’daki terörist başının getirilmesi hükümetin tarihi görevidir.

Cumhurbaşkanı idam cezasına gönüllüdür. Başbakan da bunun mümkün olabileceğini söylemiştir. Geçmişte idam cezasını kaldıranların bugünlerde hararetle desteklemeleri çelişkiden öte milli çağrı ve infiale duyarsız kalamamaları şeklinde okunmalıdır. İdam cezasına bakışımız öteden beri net ve bellidir. Madem idam cezasına ihtiyaç vardır. O halde bahaneye, kaçak güreşmeye gerek yoktur. Terör, savaş, çok yakın savaş suçlarına idam cezasını düzenleyen tasarı veya teklif TBMM’ye gelmesi halinde, MHP Türk milletinin talepleri doğrultusunda gereğini yapacaktır. Şimdi söz ve hamle sırası AKP’de. Getirin hazırlığınızı, gösterelim hainlere dünyanın kaç bucak olacağını.

ERDOĞAN’IN SÖZLERİ 

Cumhurbaşkanı’nın sık sık dile getirdiği yeni güvenlik stratejisi bize göre anlamlı ve değerlidir. Sayın Erdoğan’ın Sincar’ın yeni bir Kandil olmasına müsaade etmeyeceklerini söylemesi de yerindedir. Şartlar olgunlaşıp karşımızdaki devasa tehlikede herhangi bir azalma olmazsa, Kandil ve Sincar’a Türk bayrağını dikmek, milletimizin helali hakkıdır. Musul ve Kerkük’ün kaderini Ankara ve İstanbul’dan ayrı düşünmek vizyonsuzluktur. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x