Advocaat’tan Büyük Tepki !

Advocaat'tan Büyük Tepki !

Advocaat'tan Büyük Tepki !

19 Ocak 2017 - 09:57 - Güncelleme: 19 Ocak 2017 - 10:01

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, kupada 2-2 biten Gençlebirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu. Advocaat karma bir takımla sahaya çıktıklarını ve beraberliği hak eden bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek şunları söyledi:
'OYUNCULARIN ÇALIŞMA AZMİ GURUR VERİCİ'

"Bu akşam karma bir takımla sahaya çıktık. Bazı oyuncularda doğru oyunculara doğru mantaliteyi ortaya koyduk. Çok iyi görüntüler sergiledikleri anlar oldu. 2-2'yi hak eden bir sonuç vardı. Oyuncularımın bu çalışma azminden gurur duyuyorum. Hak ettiğimiz bir sonuç vardı"
'HARİKA BİR ZEMİN VARDI'

Advocaat Ankara 19 Mayıs Stadyumu hakkındaki bir soruyu, "Harika bir zemin vardı. Bu stat eski bir stat ama futbol için uygun bir ortam vardı. Soyunma odaları biraz küçüktü onun dışında başka bir sorun yok" diye cevapladı.
'ARKASINDA BEŞİKTAŞ MI VAR BİLMİYORUM'

Mehmet Ekici transferinde ortaya çıkan durum hakkında değerlendirmelerde bulunan Advocaat, "Şu anda çalışmalarımız sürüyor. Bir oyuncu bizim için katkı sağlayabilecekse getirmek istiyoruz. Mehmet Ekici iyi, çok beğendiğimiz bir oyuncu. Sözleşmesinin bitmesine 4 ay var. 4 ay için iyi bir para önerdik. Bilmiyorum arkasında ne var, Beşiktaş mı var.
'ÇOK İYİ PARA TEKLİF ETTİK'

Oyuncuyu da çalmıyoruz sonuçta 4 ay için çok fazla bir para ödüyoruz. 4 ay sonra da serbest kalacak. Ben bir kulübüm. Elimde 4 ay sonra sözleşmesi bitecek bir oyuncu var. 4 ay için buna çok iyi bir para veriyorlar. Anlamıyorum arkasında ne var. Çok zor bir durum. Benim takımımda olsaydı böyle bir paranın takımıma gelmesi beni çok sevindirirdi. Bir hoca olarak eğer bir oyuncu ayrılmak istiyorsa o oyuncuyu unutun. Bir oyuncu ayrılmak istediğini söylediğinde artık o oyuncu oynatamazsınız" ifadelerini kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x