Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti tatil sezonunu açtı

Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti tatil sezonunu açtı

Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti tatil sezonunu açtı

31 Mart 2017 - 22:10

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bir yıl önce evlendiği Başak Dizer'le birlikte tatil için Bodrum'a geldi. Serbest dalış yapıp yaklaşık 4.5 saat suda kalan yakışıklı oyuncunun, zıpkınla yaklaşık 4 kilo balık avlaması dikkati çekti.Ekranların ve sinema dünyasının ünlü ismi Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'le birlikte Bodrum'da tatil yapıyor.

Kendisine ait 'FinalCut 3' adlı 30 metrelik lüks yatıyla geçtiğimiz çarşamba günü öğle saatlerinde Gümüşlük Koyu'na demirleyen yakışıklı oyuncu, gününü yatta geçirdi. Aynı günün akşamı bir kafede yemek yedi.

TÜPSÜZ DALIŞ YAPTI

Ertesi gün öğle saatlerinde Bodrumlu avukat arkadaşı Göray Karadut ile birlikte zodyak botla Çatal Ada'ya giden Kıvanç Tatlıtuğ, serbest dalış yaptı. Zıpkınla yaklaşık 4 kilo balık avlayarak 4.5 saat suda kalan Tatlıtuğ'un, dönüşte botu kendisinin kullandığı görüldü. Profesyonel kaptanlık ve dalgıçlığı bulunan ünlü oyuncunun, botu sürüşteki ustalığı dikkati çekti. Başak Dizer ise spor kıyafetlerini giyerek Bodrum'daki bir 5 yıldızlı otelin fitness salonuna giderek yaklaşık 2 saat spor yaptıktan sonra yata geri döndü. 

"DENİZ KEYFİ YAPTIK"

Görüntülendiğini fark eden Tatlıtuğ, bir ara gazeteciler ve hayranlarının yanlarına gelerek, "Kolay gelsin arkadaşlar" dedi ve tekrar yata döndü.

Akşam saatlerinde dalış kıyafetlerini değiştirip zodyak bot ile Gümüşlük İskelesi'ne çıkan Tatlıtuğ, "Kısa bir tatil için Bodrum'a geldik, şansımıza hava çok güzeldi. Deniz keyfi yaptık, ama projeler ve çalışmalar devam ediyor. Bu nedenle İstanbul'a döneceğiz" dedi.

Gümüşlük sahilinde el ele sarmaş dolaş yürürken hayranlarının ilgi odağı olan çift, akşam yemeği sonrası yata geri döndü.

Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer, bu Sabah İstanbul'a gitti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x